reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

Kochana znalazłam taki artykuł, ja sama też się zastanawiam, co prawda zamówiłam już farby bez amoniaku, ale odrost to już mam pewnie na 5 cm [emoji1787][emoji85]

Zazdroszczę fryzjera, ja dopiero w czerwcu [emoji24] A później planujesz farbować, czy odpuszczasz w ciąży? Bo właśnie się zastanawiam, jak z tym farbowaniem, tym bardziej, że ja się robię zawsze na prawie blond, czyli rozjaśniacz [emoji848]

reklama
Zazdroszczę fryzjera, ja dopiero w czerwcu 😭 A później planujesz farbować, czy odpuszczasz w ciąży? Bo właśnie się zastanawiam, jak z tym farbowaniem, tym bardziej, że ja się robię zawsze na prawie blond, czyli rozjaśniacz 🤔
No właśnie pogadam z moja panią ginekolog. Na pewno nie w pierwszym trymestrze. Później bym chciała ale to zobaczę co mi lekarz powie, zreszta dzisiaj tez mojej fryzjerki zapytam jaka farbę moglaby mi zaproponować w przyszłości ;)

Kochana znalazłam taki artykuł, ja sama też się zastanawiam, co prawda zamówiłam już farby bez amoniaku, ale odrost to już mam pewnie na 5 cm [emoji1787][emoji85]

Ja sama sobie nie zrobię koloru niestety, bo nie farbuję całości, bardziej takie sombre. No nic, pogadam z fryzjerką, czy może mi coś doradzić. Ona sama ostatnio była w ciąży i pracowała do samego końca, to chyba ma jakieś nieszkodliwe farby 😁

Ja sama sobie nie zrobię koloru niestety, bo nie farbuję całości, bardziej takie sombre. No nic, pogadam z fryzjerką, czy może mi coś doradzić. Ona sama ostatnio była w ciąży i pracowała do samego końca, to chyba ma jakieś nieszkodliwe farby 😁
Ja dzisiaj też ide.do fryzjera 😁 na ścięcie włosów i botox i teraz się zastanawiam czy w ciąży mogę 🙂

No ja mimo farbowanie odrostu też sobie sama nie zrobię, gdyż mam niesamowicie długie i nadzwyczajnie dużo włosów xd

Moja przyjaciółka jest fryzjerka i ona też pracowała w obu ciążach do końca [emoji16][emoji16]

Odnośnie moich włosów to mąż mnie przed ślubem pamiętam jeszcze pytał, czy nie zrobię się na typową żonę i absolutnie nie zetne włosów [emoji16][emoji120]

Śmiać mi się chce z tego , teraz jak ostatnio był też się do niego śmiałam że teraz to muszę się zrobić na żonę i mamę to też mówił że absolutnie, mówię, że nie będę miała pewnie czasu na taka pielęgnację włosów, to powiedział że on mi zorganizuje ten czas, że on będzie z malenstwem siedział, żebym ba spokojnie mogła zrobić swoje rytuały z włosami [emoji1787][emoji1787]
Ja sama sobie nie zrobię koloru niestety, bo nie farbuję całości, bardziej takie sombre. No nic, pogadam z fryzjerką, czy może mi coś doradzić. Ona sama ostatnio była w ciąży i pracowała do samego końca, to chyba ma jakieś nieszkodliwe farby [emoji16]

Ja juz po badaniach i w ogole...moczu to nie powinno sie pierwszego dawac do badania? W sensie ze porannego? Ja co ide tu na badania to mi dopiero na miejscu karzą robic a nie po nocy 🤷‍♀️ wynik wyjdzie miarodajny?

Jeszcze chciałabym zadać pytanie tym, które mają detektor w którym dniu dokładnie wykryłyscie bicie serduszka ?

Ja sobie obiecałam, że dziś już do niego oraz jutro nie zajrzę ! [emoji85]
Nawet mój pies dziś jak wyciągnęłam z szafki to westchnął i sobie pewnie pomyślał, że o esuuu znowu xd

Ja kupiłam dwa dni temu i znalazłam, ale ja dziś mam 10+6 😊

reklama
Do góry