reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
O kurcze to jak ja ani razu nie wymiotowałam w ciąży i ani razu mnie nie zemdliło to na bank będzie to chłopak? :D
No właśnie ja tak myślałam,ale @MamaLwica ma straszne wymioty a tu trzeci synek, więc obalone, zresztą reszta dziewczyn potwierdza:) a juz się łudziłam,że teraz jak wymiotuje wiecej niż w pierwszej ciąży to może na dziewczynkę, ale jak widać nie😄

@AsiaKasia trzymaj się❤

Hej Dziewczyny... Mnie źle przeczucia nie omijają... A dzisaj ból blizny i straszny ból podbrzusza i jakby uczucie parcie na dół... Nie wiem co się dzieje w żadnej ciąży czegoś takiego nie miałam... Czekam na konsultacje telefoniczna z lekarzem...
A nie masz możliwości jechania na sor ? Aby zrobiło od razu usg ? Trzymam kciuki !! ❤️🙏🏼

A nie masz możliwości jechania na sor ? Aby zrobiło od razu usg ? Trzymam kciuki !! ❤🙏🏼
Mój jedyny szpital w mieście jest szpitalem zakaźnym... Maz w delegacji wraca jutro.. A ja mam córkę pod opieką... Wszystko się wali... Wkurza mnie to że jedyny szpital. Oddalony odemnie 5 minut zrobili go zakaźnym a teraz czlowieku szukaj pomocy...

Hej Dziewczyny... Mnie źle przeczucia nie omijają... A dzisaj ból blizny i straszny ból podbrzusza i jakby uczucie parcie na dół... Nie wiem co się dzieje w żadnej ciąży czegoś takiego nie miałam... Czekam na konsultacje telefoniczna z lekarzem...
Trzymaj się , nie daj się. Możliwe że rozpycha się młodzież dość mocno. Moją siostrę też blizna bolała baaaardzo w drugiej ciąży ale wszystko było okej.

Witajcie kobietki 😁 ja dziś w końcu ten dzień wyczekany po miesiącu jadę zobaczyć moje malenstwo 😍❤ Wizyta na 14 prenatalne i PAPPA a potem z wynikami jadę do mojego gina. Już od rana myśle tylko o tym.... trzymajcie kciuki oby wszystko było dobrze a krwiak żeby się zmniejszył 🙏🏼✊🏻✊🏻
Trzymam mocno zaciśnięte kciuki! :) Tylko oddychaj do tej 14tej ;)

Witajcie kobietki 😁 ja dziś w końcu ten dzień wyczekany po miesiącu jadę zobaczyć moje malenstwo 😍❤ Wizyta na 14 prenatalne i PAPPA a potem z wynikami jadę do mojego gina. Już od rana myśle tylko o tym.... trzymajcie kciuki oby wszystko było dobrze a krwiak żeby się zmniejszył 🙏🏼✊🏻✊🏻
Super! Ale Ci fajnie, ze podgladniesz maluszka, mi juz tylko tydzien zostal 😁 Trzymam mocno kciuki za Twoja wizyte, na pewno wszystko bedzie ok 😘

AsiaKasia i Niemandin trzymam kciuki za Was ✊✊
To ja Tobie powiem przez kogo [emoji106]
Przez męża [emoji1787]
Hahaha sie usmialam z tego 😂😂😂

Dziewczyny zaczynam cos schizowac, wczoraj stwierdzilam, ze na koniec tego okropnego dnia przynajmniej poslucham sobie serduszka na pocieszenie. I nawet bardzo szybko znalazlam, po chwili bylo slychac bardzo wyraznie i jak tak ruszylam troszke, to mialam wrazenie, ze naklada mi sie na to drugi dzwiek. No i nie wiem czy to jakies echo czy ja sie tak sama nakrecam, ze to moga byc blizniaki, ale slychac bylo jakby dwa tetna i nie takie same. Chyba oszalalam 😵 Nie moglam nagrac. Zobacze, czy nastepnym razem znowu uslysze cos takiego.

reklama
Do góry