reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to tak:
Klinika nie ma duzego doswiadczenia - obstawiam slaby lab ale juz zmienilam na wg mnie mozliwie najlepsza klinike wiec sie okaze po nastepnej stymulacji - start koniec sierpnia.

kariotypy - do zrobienia rozkladam w czasie ze wzgledu ma kase

immunologia - w trakcie,
wizyta z omowieniem planu i badan w lipcu lub wczesniej jesli lista rezerwowa wypali
Test imk zrobione, hla c i kir haplotyp zrobione
Asa ana i cytokiny czekam na wynik
Takze jakis plan jest...
i tez mam uczucia - euforia i panika zalamanie ze szkoda kasy bo nie ma ZADNEJ pewnosci zensie uda

dzieki kochana😘😘😘

@fredka84 Ty zaczynasz brac ten lek immunosupresyjny? Sama podjelas decyzje a co lekarz na to? Cos podpisywalas? Kurde fajnie ze to juz😄😄😄💪🏻💪🏻💪🏻💪
No to już masz prawie wszystko porobione, super 😘 Próbowałaś sama rozszyfrowywać wyniki? Coś Ci wyszło czy spokojnie czekasz na Paśniorka?
Sama sobie podjęłam decyzję o braniu leków😛 A co, jestem kuwa panią swojego losu, co nie😛.
W klinice mam niestety nowego lekarza, bo moja kochana pani doktor uciekła do konkurencji, i nie wiem jak ten lekarz się odnosi do Paśnika. Raczej mu nic nie powiem🙂

Pewnie wszystko zależy od danej kliniki
Jak wykupywalam cały pakiet bo się najbardziej opłacało i w tym pakiecie miałam wszystkie wizyty darmowe + jeszcze niektóre badania z krwi głównie hormony
Ja kombinuje aby podejść na cyklu naturalnym i pojechać tylko na sam transfer. Nie chce wizyt ani ich badań. Ciekawe co oni na to...moja ginekolog sprawdzi czy w danym cyklu było jajeczkowanie....

No to już masz prawie wszystko porobione, super 😘 Próbowałaś sama rozszyfrowywać wyniki? Coś Ci wyszło czy spokojnie czekasz na Paśniorka?
Sama sobie podjęłam decyzję o braniu leków😛 A co, jestem kuwa panią swojego losu, co nie😛.
W klinice mam niestety nowego lekarza, bo moja kochana pani doktor uciekła do konkurencji, i nie wiem jak ten lekarz się odnosi do Paśnika. Raczej mu nic nie powiem🙂
Aaa rozumiem..;) pewnie ze sama decydujesz!
Dziewczyny interpretowaly
Imk z nk 10 wszystko w normie
Kirow mi brak jakichs tu nie wiem jak odczytac... ale chyba najgorszych nie ma wynikow?
Zalacze jeszcze raz moze? 😃
A na asa ana i cytokiny czekam...
No zazdroszcze Wam juz dzialajacym... ja musze zaciskac zeby... i czekac!
88A45E44-EB76-4EEB-A66A-E29782995EBF.jpeg
83F143CE-2352-467C-8AFD-CD61DF076758.jpeg
43D42C06-7183-4FFA-BF74-0D199536AB63.jpeg
43D42C06-7183-4FFA-BF74-0D199536AB63.jpeg

Aaa rozumiem..;) pewnie ze sama decydujesz!
Dziewczyny interpretowaly
Imk z nk 10 wszystko w normie
Kirow mi brak jakichs tu nie wiem jak odczytac... ale chyba najgorszych nie ma wynikow?
Zalacze jeszcze raz moze? 😃
A na asa ana i cytokiny czekam...
No zazdroszcze Wam juz dzialajacym... ja musze zaciskac zeby... i czekac!Zobacz załącznik 1125701Zobacz załącznik 1125703Zobacz załącznik 1125705Zobacz załącznik 1125705
Ja się na tym nie znam, wiem tylko że NK masz fajne i KIR też dobry 🙂 Ale Ci pomogłam, co😛
Też mam brak 2DS3

Ale życie lubi płatać figle.
Dzwoniła do mnie była szefowa. Chce mnie podkupic, wyższe stanowisko, większą kasa, no ogólnie bomba, szansa ogromną.
A ja w poniedziałek mam transfer [emoji23]
Dziś? Serio dziś do mnie dzwoni z taką propozycja?!
Musi się udać!!!! To jest mój priorytet [emoji7]

reklama
Ja się na tym nie znam, wiem tylko że NK masz fajne i KIR też dobry 🙂 Ale Ci pomogłam, co😛
Też mam brak 2DS3
Hm hm hm
Gdzies wyczytalam ze te kiry to komunikatory: „matka mowi do zarodka ZAGNIEZDZAJ SIE BEZPIECZNIE”
A jak ich brak to niby jest problem.
Ciekawe co doktorek powie
hahaha ale jazda😁😁😁 macica rozmawia z zarodkiem🤣🤣🤣 widzicie to oczami wyobrazni jako scena z teatru??😛😛😛

Do góry