reklama
EvilDesiree
Fanka BB :)
Odpoczywaj [emoji4]@LadyNegra @bejbi002 @Asia Kasia cieszę się że u Waszych bąbelków wszystko w porządku
Ja dzisiaj podczytuje Was ale sił nie mam na nicw nocy chyba w ogóle nie spałam tylko się przewracalam z boku na bok, rano wymiotowałam potem mega mdłości ktore cały czas trzymają, dzieci nie dały pospać po południu mimo że nawet się na klucz w sypialni zamknęłam to się dobijały co chwila [emoji24] dogorywam
jedyny plus że endokrynolog powiedziała że wynik TSH jest okej i nieco zwiększyła dawkę leku bo teraz bhcg będzie malała i nie będzie wspomagać tarczycy dlatego trzeba zwiększyć i pilnować wyników badań.
Brzuszki macie urocze z tymi kuleczkami wystającymi pod pępkiem.
Wracam do Mroza, podusi, otwartego okna i zupki z kubka.
Asia Kasia
Jeju ale Wy jesteście szczuplutkie 

Patrycjaaa97
Ragda
Na początku bylam na nie.. Potem tutaj pojawilo sie bardzo dużo poronień na forum i zaczelam sie stresowac bo ostatnia wizytę mialam 6.05.. I kupilam.Tak się zastanawiam nad detektorem tętna... warto? Mam możliwość odkupienia od koleżanki za 50 zł Dotychczas nie miałam potrzeby...ale taka myśl mi dziś przemknęła ...że może ??![]()
U nas dzisiaj spaghettiCo macie dzis na obiad? Chyba zrobie kurczaka curry z ananasem, moze dam rade zjesc...
@martini6 dawaj znac

A przed jakim badaniem się to pije?Ja mam za 1,5 tygodnia i jeszcze się przedzwonię upewnię w poniedziałek rano przed badaniem. Tak na wszelki wypadek.
Kupiłam glukozę. Jaka to jest wielka butla. Ja umrę jak to będę piła jutro.
Asia Kasia
Przed krzywa cukrowąA przed jakim badaniem się to pije?

A ja nie wytrzymałam poszłam do warzywniaka i zrobiłam sobie ten gyros

Rumiankowa
Krzywa cukrowa. Wyszła mi podwyższona glukoza na czczo, musze zrobić krzywa.A przed jakim badaniem się to pije?
niemandin
Dziewczyny, czy któraś z Was walczy ze zwiększonym apetytem?
Większość widzę raczej w drugą stronę, a ja od kilku dni jestem non stop głodna
Jem małe i częste posiłki, staram się co 3 godziny, ale rzadko kiedy wytrzymuję :/ Waga co prawda nie rośnie, ale boję się że jak tak dalej pójdzie, to skończę z wagą +30 

reklama
Martaa24
Ja niestety nie, już się zaraz 13 tydzień kończy, a ja dalej nie mam apetytu i nie mam żadnych zachcianek. Ostatnio jadłam w pracy o 13 i już jestem głodna, ale nie wiem nawet co zjeść, bo tak na nic ochoty nie mam...Dziewczyny, czy któraś z Was walczy ze zwiększonym apetytem?Większość widzę raczej w drugą stronę, a ja od kilku dni jestem non stop głodna
Jem małe i częste posiłki, staram się co 3 godziny, ale rzadko kiedy wytrzymuję :/ Waga co prawda nie rośnie, ale boję się że jak tak dalej pójdzie, to skończę z wagą +30
![]()