reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kuwa, dziewczyny, bo się wstydzę teraz 😱. Ja jestem wredna, serio 😌
Czarnulko a Ty jak humorek? Wysłać Ci trochę swojego?😘
Dziekuje kochanie ze pytasz. Dzis dużo lepiej.
Wczorajsza rozmowa z mężem mi duzo pomogla. Tak dostalam troche od Ciebie dobrej energii❤
Kochana moja wiec walczymy i nie poddajemy się ❤❤❤

reklama
Tak masz racje ale nie ktorzy mysla ze takie słowa mnie podniosa na duchu. Wole uslyszec ze mam walczyć i koniec kropka. Takie slowa mi daja kopa i mam sile walczyć.
Moja przyjaciółka urodzila 3 tyg temu dziecko. Oni sie starali 5 lat. Za kazdym razem jak dzwonię to ciągle gada o dziecku i zapomina zapytac co u nas[emoji20]
Starali się 5 lat. Dopiero urodzila i jest w euforii. Ty też kiedyś zspominisz o Bożym świecie i nie będziesz pytać co u kogoś, bo dziecko stanie się Twoim światem. Teraz to boli, ale jak się doczekasz (a doczekasz się!) to wierz mi, że zwariujesz że szczęścia.

A tak w ogóle to cześć dziewczynki 🙂. Dziś od rana super humor, bo piateczek i wieczorem kielbacha z ogniska😋. Już przed pracą byłam na małych zakupach w Biedrze 🙂.
Jak parę dni temu sobie chlipałam w rękaw, to teraz tryskam energią... Coś to podejrzane 😌
@bazylia128 pogodzona z mężem? Łóżko super godzi 😘
@Ananasowa93 lepiej ci dziś? ❤
Tak obudziłam się w dobrym humorze🤟🤟😉
Udało się zacząć dzień bed zdjęć od koleżanek także narazie cieszę się słońcem 🌸🌸
Głęboko do mnie dotarły słowa @Aaaanna ze czas starań to nie życie tylko wegetacja .... to jest bardzo bolesna prawda. Przeglądałam wczoraj w nocy zdjęcia sprzed lat jak żyłam. Miałam w sobie tyle radości a teraz jest za dużo smutku. Tylko ze nie da się wyłączyć tego trybu starań i walki. Dopóki to marzenie o byciu mama się nie spełni to nie zamknę tego etapu w swoim życiu ✊

reklama
Do góry