Dziękuję ślicznie Kochana

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Smętna30 kochana nasze sloneczko jescze dzis zdazylam wszystkiego najukochanszego :* buziaczki chyba sa wspaniale te urodziny?
Super się czuję póki co@klaudiaanita poprosze o foto na priv bo przeciez nigdy nie trafiam i daj znac jak sie czujesz ja jeszcze ze ponad tydzien i bedzie okres zrobie badania i moze wystartuje......
Mieszkam w StolycyOd poniedziałku ma być lepiej, tylko że ja dla zachodniopomorskiego sprawdzałam. A ty gdzie mieszkasz?
Mi mój ukochany wczoraj przywiózłFredzioszka a co tam dobrego dzis pichcilas ?..... Mnie sie czeresnie marza....ale przy tej cenie to fatycznie tylko pomarze sobie.....
Na razie... Bo wygląda jakby to była tylko kwestia czasu niestety... A my dziś na cotygodniowe lody się wybieramy...Mieszkam w StolycyDzis jest pochmurno ale przynajmniej nie pada
![]()
Ja dzisi sie wybieram na pobor krwi bo w labo pomyluli sie i zrobili mi badanie na zapalwnie watroby typu A a nie B.ake przynajmniej za darmoche zrobia bo z ich winy.Pozniej pieczeni-chleba i tartyNa razie... Bo wygląda jakby to była tylko kwestia czasu niestety... A my dziś na cotygodniowe lody się wybieramy...
Ja lubie czeresnie ale moge bez nich zyc.Za to truskawki i borowki-nie przezyje bez ich zjedzeniaMi mój ukochany wczoraj przywiózł
Pyszka![]()
Ale masz od cholery tych warzywekFredzioszka no u nas tez ciekzko moj kupil 2 pojemniki na deszczowke po 210l a do tego od kogos na internetach odkupil beczki po wisniach i porzeczce takie po 200l z przykrywkami po 70zl i zbieramy te desCzowke dojednego pojemnika i przelewamy sukcesywmie do tych innych pojemnikow wiadrem ja to nawet juz wszystkie wiaderka powypelnialam woda i nawet taka duuuza miseke napelnilam i uwaga nawet pojemnik na plastki taki 120l zapelniony bo stwierdzilam ze i tak daja worki na plastki a kosz czysty to wykorzystam a plastki i tak w worku w tym koszu takze wody uzbieralam bo na dzialce jest co podlewac bob.fasolkaszparagowa, jarmuz, brukselka czerwona kapusta czosmek marchew pietruszka ',,cukinia ,,brokul kalafior, dynia ,szpinak, koper, cebula,lubczyk mieta borowki, jezyna aronia, jeszcE papryka melon ziemniorki i maliny ...takze bedzie co jesc na tym bezrobociu
O płoszę płoszęMieszkam w StolycyDzis jest pochmurno ale przynajmniej nie pada
![]()