No cos tyja Peterborough . Do Milton Keynes zawsze jeździmy do ikea na zakupy. No to prawie jestesmy sasiadkami

O jaa no coś Ty , ale świat jest maly
 Jak będziesz w Milton następnym razem to pisz, możemy na kawe wyskoczyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No cos tyja Peterborough . Do Milton Keynes zawsze jeździmy do ikea na zakupy. No to prawie jestesmy sasiadkami

Jesne kochana z chęcią. Tylko wiesz jak jest teraz, wszystko dalej pozamykane. A jak jest u was? U nas powoli zaczyna wszystko wracac do normy. Ludzie zaczęli wychodzic. Sklepy pelne ludziO jaa no coś Ty , ale świat jest malyJak będziesz w Milton następnym razem to pisz, możemy na kawe wyskoczyć

Jesne kochana z chęcią. Tylko wiesz jak jest teraz, wszystko dalej pozamykane. A jak jest u was? U nas powoli zaczyna wszystko wracac do normy. Ludzie zaczęli wychodzic. Sklepy pelne ludzi
 Już zaczęli otwierać dużo sklepów na szczęście w tym ikee jak się nie myle.. Noo a ludziów jak mrówkow wszędzie, już chyba każdy ma gdzieś ta koronę..Ile można w domu siedzieć, zwariowac sie da. Jeszcze jak zniosą to przymusową kwarantanne ktora ma wejść w życie 8 czerwca to juz wogole będę szczęśliwa bo bym z chęcią do domu poleciala, no ale zobaczymy co będzie
 Już zaczęli otwierać dużo sklepów na szczęście w tym ikee jak się nie myle.. Noo a ludziów jak mrówkow wszędzie, już chyba każdy ma gdzieś ta koronę..Ile można w domu siedzieć, zwariowac sie da. Jeszcze jak zniosą to przymusową kwarantanne ktora ma wejść w życie 8 czerwca to juz wogole będę szczęśliwa bo bym z chęcią do domu poleciala, no ale zobaczymy co będzie 

Ta ich kwarantanna to jakiś cyrk. O 3 miesiace za późno . Masakra czasami sie zastanawiam co ja robie w tym kraju.Noo wiem, masakra jakaśJuż zaczęli otwierać dużo sklepów na szczęście w tym ikee jak się nie myle.. Noo a ludziów jak mrówkow wszędzie, już chyba każdy ma gdzieś ta koronę..Ile można w domu siedzieć, zwariowac sie da. Jeszcze jak zniosą to przymusową kwarantanne ktora ma wejść w życie 8 czerwca to juz wogole będę szczęśliwa bo bym z chęcią do domu poleciala, no ale zobaczymy co będzie

Kochana trzymamy mocne kciukiDziewczynki kochane prosze trzymajcie kciuki dzisiaj zeby mi sie udalo załatwić kogoś na moje miejsce. Jak nie dostanę urlopu to bedzie wielka d..pa z mojego transferu

będzie dobrze
 będzie dobrze 

Dziewczynki kochane prosze trzymajcie kciuki dzisiaj zeby mi sie udalo załatwić kogoś na moje miejsce. Jak nie dostanę urlopu to bedzie wielka d..pa z mojego transferu

Ta ich kwarantanna to jakiś cyrk. O 3 miesiace za późno . Masakra czasami sie zastanawiam co ja robie w tym kraju.
My prawdopodobnie jedziemy pod koniec czerwca. Dzis sie dowiem na 100%czy znajda kogos na moje miejsce w pracy .
A skad jestes z Polski?
Dziewczynki kochane prosze trzymajcie kciuki dzisiaj zeby mi sie udalo załatwić kogoś na moje miejsce. Jak nie dostanę urlopu to bedzie wielka d..pa z mojego transferu