reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No żebys wiedziała że cyrk.. Obudzili sie troszkę za późno z tym.. Ja jestem z Bydgoszczy a Ty??
Większość moich znajomych to Bydgoszcz i Torun😁zawsze mówimy z mezem ze z tym rejonem sie najlepiej dogadujemy . Mam tam przyjaciół ktorzy zjechali do Polski. Czesto ich odwiedzamy. Ja kochana Bolesławiec(Dolnyslask). Ale lecze sie w Gdyni, wiec ostatnio zwiedzamy cala Polskę 😉

Większość moich znajomych to Bydgoszcz i Torun😁zawsze mówimy z mezem ze z tym rejonem sie najlepiej dogadujemy . Mam tam przyjaciół ktorzy zjechali do Polski. Czesto ich odwiedzamy. Ja kochana Bolesławiec(Dolnyslask). Ale lecze sie w Gdyni, wiec ostatnio zwiedzamy cala Polskę 😉

😁😁😁 Ooo, no widzisz.. Ja to znowu z Bydgoszczy tutaj znam tylko 1 osobe 😉
A Ty ze Śląska daleko troszke do Gdyni masz.. Mój mąż jest Bułgarem i na początku jak jeszcze słabo mówił po Polsku to ludzie zawszę myśleli ze jest ze Śląska 😂

Miłego dnia wszystkim mamusiom i przyszłym mamusiom też ! ❤ ✊ 😘
U mnie dziś piękna pogoda aż chce się żyć!😊
Piękny początek czerwca mamy 😻
@nieagatka Powodzenia !Czekamy na piękne dziecię ❤

Witaj, Tobie również życzę Milego Dnia, u Nas też kolejny piękny słoneczny dzien ❤️No i Wszystkim życzę Wszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia dziecka, w końcu dziećmi dla Naszych rodziców zawsze będziemy 😊😉❤️

😁😁😁 Ooo, no widzisz.. Ja to znowu z Bydgoszczy tutaj znam tylko 1 osobe 😉
A Ty ze Śląska daleko troszke do Gdyni masz.. Mój mąż jest Bułgarem i na początku jak jeszcze słabo mówił po Polsku to ludzie zawszę myśleli ze jest ze Śląska 😂
U nas jest naprawde duzo osob z Bydgoszczy. Od nas z miasta jest moze 5 osob wliczając nas😁
A ty kochana sie leczysz w Polsce czy tu w Anglii?

reklama
Do góry