reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

Można w korze dębu podobno ale tu nie kupie nigdzie...zapytam na grupie wiedeńskiej może są jakies sklepy zielarskie...gdyby pęcherz to chyba wyszly by bakterie w moczu a tu wszystko ok 😪 juz wolalabym ta infekcje i wyleczyc niz nie wiadomo z jakiego powodu miec takie objawy
Miałaś robiony posiew moczu?

reklama
Dziewczyny co Wy na ten mój mocz? Miesiąc temu miałam wszystko ok, a teraz nie wiem co myśleć

Załączniki

• IMG_20200602_162847.jpg
    IMG_20200602_162847.jpg
    91 KB · Wyświetleń: 85
Nie wiem juz co robic. Ciagle mnie strasznie piecze w miejscu oddawania moczu. Juz nawet nie tylko przy siusianiu do tego parcie na mocz a ide i kilka kropelek tylko. Mocz w normie, zapalenia nie ma, antybiotyk wczoraj skonczylam...nie sadze ze to od pochwy zwlaszcza ze juz zaczelam leczenie...naprawde ciezko to wytrzymac uczucie okropne...co to moze byc 😭😭😭 lekarze nie wiedza, 3 ginekologow bylo jak mnie badano ostatnio w szpitalu i wszystko pięknie a uczucie jak przy zapaleniu pecherza...mozliwe zeby macica tak napierała?
Pierniczku, ja miewałam kiedyś często infekcje grzybicze i zdarzało się, że towarzyszyło im pieczenie cewki. Przez to myliłam je z zapaleniem pęcherza. To się zdarza, więc możliwe, że po tych globulkach Ci ustąpi. Tylko musisz trochę poczekać, bo jak ta infekcja się tak rozkręciła to nie minie z dnia na dzień :(

Ja czekam na wynik posiewu a w międzyczasie wszystko mi przeszło i sama nie wiem czy zawracać głowę mojemu ginowi jak tam coś wyjdzie, bo to nie on mi zlecał posiew, a internista na telewizycie.

Te śladowe białko i pojedyncze bakterie... No ja tu mam napisane, że w 1 trymestrze norma TSH do 2,32, a w drugim do 2,35. W którym jesteś tygodniu?

Ja miałam takie wyniki moczu poprzednio i lekarz stwierdził, że ok. Teraz mam dość liczne bakterie i też nie wiem skąd, żadnych dolegliwości... W piątek mam wizytę, zobaczę co mi powie.

Jestem teraz w 13 tygodniu, więc taki przełom :/ Tez mam takie normy.

Ja miałam takie wyniki moczu poprzednio i lekarz stwierdził, że ok. Teraz mam dość liczne bakterie i też nie wiem skąd, żadnych dolegliwości... W piątek mam wizytę, zobaczę co mi powie.

Kurcze to mam nadzieję, że u mnie też wszystko ok. A te śladowe białko też u Ciebie występuje? Co do TSH, to myślę że właśnie może być to przełom trymestrów i po prostu będziesz musiała powtórzyć za jakiś czas.

reklama

A no i ja właśnie powtarzałam TSH, bo miesiąc temu miałam 2,277 i lekarz powiedział że okej, ale ja bałam się że mi urośnie.

Do góry