kochanka328
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie czy dopuszcza mnie do laparoskopi jak wyszły podwyższone limfocyty i obniżone neutrofile
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A my narazie nie mamy ustalonego transferu, muszę zbić tsh i leczę się antybiotykiem na endometrium wiec narazie naturalnie walczymyA przypomnij mi Ty na turlanie się starasz czy invitro?
Bo jeśli to drugie to max tydz przed transferem trzeba być. A jeśli pierwsze to bez znaczenia, chyba że problemy z nasieniem to musicie być razem.
Ale powaga, mam sesje i normalnie terapię przechodzę. Ryczę jak wół na nich, teraz mam 5.06....![]()
![]()
Pojedziemy wszystkie kuwa w kaftanach do niego
Doczytałam, że juz do psychiatry chodzisz, padłam![]()
![]()
![]()
Wiesz co, to jest dla mnie loteria czy któryś dotrwa i ileChciałam zapytać czy przy 4 zarodkach w 1 dobie po zapłodnieniu mogę mieć jeszcze nadzieję że jakiś dotrwa do 5 doby tj. do zamrożenia.
Ja miałam wczoraj transferJa jestem 2dpt [emoji4]
Dziękuję. Czy ktoś tutaj przechodzi właśnie in vitro?
CześćCześć wszystkim.. Dołączam do Was ponieważ nastały i trudne czasy dla mnie. Jestem w trakcie pierwszego programu in vitro. Pełna obaw i wewnętrznego rozdarcia- osoba wierząca.
Po stymulacji hormonalnej z powikłaniem hiperstymulacji jajników. Jestem też po wczorajszej punkcji. 12 komórek wyodrębnionych z czego 8 dojrzałych. Do 8 wprowadzono plemniki ale dziś już wiem że tylko 4 zaczęły się dzielić. Czekamy jeszcze kilka dni co dalej. Transfer odroczony. Nawet nie wiem czy to rokuje. Mimo to już czuję się mamą tych zarodków. W końcu ich życie już się rozpoczęło
Ale ja sie śmiałam bo to zajebiscie śmiesznie napisałaśAle powaga, mam sesje i normalnie terapię przechodzę. Ryczę jak wół na nich, teraz mam 5.06....
Ty to jak coś napiszesz, to mucha nie siada!!!4 zarodki to bardzo dobry wynik daj 8m szansę.
A skąd wynika Twoje rozdarcie? Chodzisz do lekarza bo jesteś chora i masz problem i podejmiesz się leczenia schorzenianktore posiadasz. Jak jesteś wiążąca to świetnie wierz w sukces i szczęście a modlitwa na pewno Ci w tym pomoże.
Z Warszawy.Cześćjuż jesteś
4 komórki, które się zaplodniły to i dużo i mało. Wszystko zależy jak będzie dalej. W kazdym razie trzymaj się teraz, bo kilka dni stresu przed Tobą. Odroczony transfer to nic strasznego. Przynajmniej organizm się zregeneruje po punkcji i będzie w lepszej formie.
Skąd jesteś?