reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@motylek24 od razu znalazlam zdjecia z HSG, czy u ciebie tez to tak wygladało? Bo u nas podobne kliniki ;)

A to jakos bylo tak ze poczatkowo bylo widac tylko jeden zarodek co nie? ;) To dobrze ze nie pracujesz ;) Moja kuzynka, bo u mnie wrodzinie sie naturalnie rodza blizniaki - moja babcia z blizniakow ;) tez sie strasznie czula i caly czas plakala ;)a w polowie ciazy jej sie poprawilo ;) Ciekawe jaka plec? A moze parka? PAmietam ze ty nawet poczatkowo mialas nie za wysoka ta bete ;) A to ci psikus ;) Ojjj to po porodzie bedziesz miala co robic no i nszanse na wikesza gromadke bo tez chyba chcialas miec wiecej dzieci ?
@motylek24 ;)

Załączniki

• 20200603_193551.jpg
    20200603_193551.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 69
  • 20200603_195140.jpg
    20200603_195140.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 68
Kiedys @motylek24 polecila mi lekarza ZNANEGO LEKARZA z Lublina, ktory udraznia jajowody i ja z nim rozmawialam. Powiedzial ze po zapaleniach niedroznosc jajowodow jest praktycznie nie do odwrocenia (bo to szereg skomplikowanych detali tj jak np rzeski) i nawet on by sie tego nie podjął - myslisz ze dziadzio albo psychika mi pomoze? To on wtedy zalecil borowiny i to akurat w jakims stopniu mi pomoglo - nie welkim ale zawsze cos ;) Ja uwazam ze kobiety w mojej sytuacji raczej nie maja co liczyc na CUD... Ale dziewczyny ktore sie chca do niego przejechac takich problemow nie maja ;) Wiec czemu nie ? Z tego co opisywala @klaudiaanita to u mnie tez jest kliku takich "czarodzieji" tylko u nas sie ich nazywa kreglazami 😂 😂😂 Tez opowiadaja o jednej nodze krotszej od drugiej a nawet o polkulach mozgowych takze dla mnie to strata energii ;) Bede sie cieszyc z kazdego naturalsa na forum ale niestety nie jstem w stanie uwierzyc ze to za sprawa jakiegos KREGLAŻA - ??? ;) Mimo wszystko gdybym nie miala takich przyczyn pewnie bym sie do niego wybrala chociazby dla zyciowego doswiadczenia ;)

Nie powiedziałam, że on odblokuję zapchane jajowody, tylko, że skoro Twoje wyniki są wręcz piękne a ciąży szczęśliwej brak to może jednak podświadomość "płata Ci figle".

I bardzo bym chciała, żeby każdej się udało, niezależnie od metod i sposobu leczenia.

Genialne w swojej prostocie [emoji38]
Ja tam się zastanawiam co by było jakby wysłać mu zdjęcie kogoś innego. Przepr, ale ja jestem mega sceptycznie do takich cudow nastawiona, choć wiadomo - jak ktoś wierzy to niech próbuje [emoji4]
A dlaczego przepraszasz? No kuwa lagodniejesz na serio 😱😍😍. Ja tam rozumiem że to jest mega dziwny temat i albo ktoś wierzy albo nie. I luz

Nie powiedziałam, że on odblokuję zapchane jajowody, tylko, że skoro Twoje wyniki są wręcz piękne a ciąży szczęśliwej brak to może jednak podświadomość "płata Ci figle".

I bardzo bym chciała, żeby każdej się udało, niezależnie od metod i sposobu leczenia.
Nie no spoko tylko ja z tych co bardziej wierza medycynie ;) Jak widzialas na zdjeciu dolaczonym przeze mnie mam mega zajebisty jeden problem ktory jest powodem leczenia nieplodnosci w klinice do tego przeznaczonej ;)

reklama
Genialne w swojej prostocie [emoji38]
Ja tam się zastanawiam co by było jakby wysłać mu zdjęcie kogoś innego. Przepr, ale ja jestem mega sceptycznie do takich cudow nastawiona, choć wiadomo - jak ktoś wierzy to niech próbuje [emoji4]
Ja też sceptycznie, ale sama widzisz co się dzieje🤷‍♀️. Ja to wszystkiego już bym spróbowała, oby tylko pomogło 🤣🤣🤣

Do góry