Oo jeb..any, przygotowany jestDobry pomysł, tylko on zadaje jeszcze pytanie czy regularnie miesiączkujesz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo jeb..any, przygotowany jestDobry pomysł, tylko on zadaje jeszcze pytanie czy regularnie miesiączkujesz![]()
@motylek24@motylek24 od razu znalazlam zdjecia z HSG, czy u ciebie tez to tak wygladało? Bo u nas podobne kliniki
A to jakos bylo tak ze poczatkowo bylo widac tylko jeden zarodek co nie?To dobrze ze nie pracujesz
Moja kuzynka, bo u mnie wrodzinie sie naturalnie rodza blizniaki - moja babcia z blizniakow
tez sie strasznie czula i caly czas plakala
a w polowie ciazy jej sie poprawilo
Ciekawe jaka plec? A moze parka? PAmietam ze ty nawet poczatkowo mialas nie za wysoka ta bete
A to ci psikus
Ojjj to po porodzie bedziesz miala co robic no i nszanse na wikesza gromadke bo tez chyba chcialas miec wiecej dzieci ?
Kiedys @motylek24 polecila mi lekarza ZNANEGO LEKARZA z Lublina, ktory udraznia jajowody i ja z nim rozmawialam. Powiedzial ze po zapaleniach niedroznosc jajowodow jest praktycznie nie do odwrocenia (bo to szereg skomplikowanych detali tj jak np rzeski) i nawet on by sie tego nie podjął - myslisz ze dziadzio albo psychika mi pomoze? To on wtedy zalecil borowiny i to akurat w jakims stopniu mi pomoglo - nie welkim ale zawsze cosJa uwazam ze kobiety w mojej sytuacji raczej nie maja co liczyc na CUD... Ale dziewczyny ktore sie chca do niego przejechac takich problemow nie maja
Wiec czemu nie ? Z tego co opisywala @klaudiaanita to u mnie tez jest kliku takich "czarodzieji" tylko u nas sie ich nazywa kreglazami
![]()
Tez opowiadaja o jednej nodze krotszej od drugiej a nawet o polkulach mozgowych takze dla mnie to strata energii
Bede sie cieszyc z kazdego naturalsa na forum ale niestety nie jstem w stanie uwierzyc ze to za sprawa jakiegos KREGLAŻA - ???
Mimo wszystko gdybym nie miala takich przyczyn pewnie bym sie do niego wybrala chociazby dla zyciowego doswiadczenia
![]()
Nie, ja się na razie czaję. Bo jak nie będę miała z kim jechać to odpuszczam, sama na stówę nie pojadę to po co mam dzwonić. Muszę mieć najpierw plan ułożony
No widać, ze zna tematOo jeb..any, przygotowany jest![]()
Oo jeb..any, przygotowany jest![]()
A dlaczego przepraszasz? No kuwa lagodniejesz na serioGenialne w swojej prostocie [emoji38]
Ja tam się zastanawiam co by było jakby wysłać mu zdjęcie kogoś innego. Przepr, ale ja jestem mega sceptycznie do takich cudow nastawiona, choć wiadomo - jak ktoś wierzy to niech próbuje [emoji4]
Nie no spoko tylko ja z tych co bardziej wierza medycynieNie powiedziałam, że on odblokuję zapchane jajowody, tylko, że skoro Twoje wyniki są wręcz piękne a ciąży szczęśliwej brak to może jednak podświadomość "płata Ci figle".
I bardzo bym chciała, żeby każdej się udało, niezależnie od metod i sposobu leczenia.
Ja też sceptycznie, ale sama widzisz co się dziejeGenialne w swojej prostocie [emoji38]
Ja tam się zastanawiam co by było jakby wysłać mu zdjęcie kogoś innego. Przepr, ale ja jestem mega sceptycznie do takich cudow nastawiona, choć wiadomo - jak ktoś wierzy to niech próbuje [emoji4]