reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No to masz ciążę jak w banku jak będziemy razem transfer robić 😂😘😘.
Tyle czekałaś to nie patrz na mnie 😘
Oj kochana jeszcze sie zdziwisz - mam jakies przeczucie ze tym razme wogole nawet implantacji nie bedzie ;( A ty gluptaku tez przebadana i na immuno ;) Gorzej jak zadna z nas nie zajdzie ;) Wtedy pijemy !!!!!!

reklama
Kiedys @motylek24 polecila mi lekarza ZNANEGO LEKARZA z Lublina, ktory udraznia jajowody i ja z nim rozmawialam. Powiedzial ze po zapaleniach niedroznosc jajowodow jest praktycznie nie do odwrocenia (bo to szereg skomplikowanych detali tj jak np rzeski) i nawet on by sie tego nie podjął - myslisz ze dziadzio albo psychika mi pomoze? To on wtedy zalecil borowiny i to akurat w jakims stopniu mi pomoglo - nie welkim ale zawsze cos ;) Ja uwazam ze kobiety w mojej sytuacji raczej nie maja co liczyc na CUD... Ale dziewczyny ktore sie chca do niego przejechac takich problemow nie maja ;) Wiec czemu nie ? Z tego co opisywala @klaudiaanita to u mnie tez jest kliku takich "czarodzieji" tylko u nas sie ich nazywa kreglazami 😂 😂😂 Tez opowiadaja o jednej nodze krotszej od drugiej a nawet o polkulach mozgowych takze dla mnie to strata energii ;) Bede sie cieszyc z kazdego naturalsa na forum ale niestety nie jstem w stanie uwierzyc ze to za sprawa jakiegos KREGLAŻA - ??? ;) Mimo wszystko gdybym nie miala takich przyczyn pewnie bym sie do niego wybrala chociazby dla zyciowego doswiadczenia ;)
Ej!
Link dla turbo leniwcow:

A jak stosowalas te plastry borowinowe? Bo do mni idą!!

Ej!
Link dla turbo leniwcow:

A jak stosowalas te plastry borowinowe? Bo do mni idą!!
one sa tak opakowane w filijkach i ja je zalewalam w misce z goraca woda- po 10 minutach wyjmowalam, wycinalam z tej folijki i lezalam pod kocykiem jakies 45 minut. Pozniej jak wstawalam to sie rozpadala i mialam ja wszedzie zanim doszlam do lazienki - w nogawkach, na podlodze a moj Ozi jak tylko to widzial to sie rzucal na to i zlizywal 😂 😂 😂 Wygladalo jak takie gowienko ma taki kolor :) i tak przez 15 dni w miesiacu, co miesiac przez 4 miesiace ;)

Na początku jeden był dużo mniejszy i nie dawali jemu zbytnio szans, no bete miałam bardzo niska typowo jak na jednen zarodek, pamiętam zdziwienie jak się okazało że bliźniaki chodź wiedzieliśmy że podane były dwa zarodki 😅 taaak bardzo chciałam więcej dzieci ale narazie przy tym samopoczuciu mówię, że nigdy więcej ciąży 😅 to z Ty też masz duże szanse na bliźniaki nawet jak podasz jeden zarodek☺
Moja babcia z blizniakow i trzy kuzynki urodzily natoralnie bliznieta a ja qwa ani jednego ;)

@Ananasowa93 to super ze pracujesz wiesz to troche innaczej. Masz wyrobiony taki swoj rytm i wogole ja im wiecej mialam czasu to z niczym sie nie wyrabialam a tak jestem bardziej zorganizowana. Do tego masz super motywacje zeby pracowac no i tez napewno masz takie poczucie ze troche meza odciazysz ;) Fajnie ze tak szybko znalazlas prace bo z tego co wiem u nas tez ciezko teraz z czyms sensownym... Pojdziesz do ludzi nie bedziesz myslala tylko o jednym - chociaz ja mam teraz zapierdziel w pracy a myslami tez bladze gdzies o calym leczeniu ;) Nawet jak transfer sobie zrobisz to chyba lepiej pracowac niz siedziec i sie kisic w domu bo wtedy dopiero psycha nam daje do wiawtu a tak przynajmniej bedziesz zmuszona w pracy skupic sie na czyms innym ;) Bedzie dobrze - zobaczysz ;)

Rozumiem ;) No ja tez mialam histero to potwierdzili ze jeden zupelnie niedrozny a drugi ma przepustowsc mysle ze wlasnie te berowiny ktore tak rzetelnie sobie nakladalam cos pmogly...
Ustanie to mi opowiadali co i jak tylko opis laparoskopii był tak lakoniczny , szkoda pisać. Już nie wspominając o filmie czy zdj ciach. Ogólnie laparoskopia trwała ponad dwie godziny, podobno próbowali długo i jeden jajowód coś tam przepuścił ale raczej marnie to wyglądało. Drugi nic,.zero.

reklama
Do góry