PannaAdrianna
Fanka BB :)
Też momentami nie wyrabiamKurcze Was nadgonićszkoda, ze nie mamy tu czatu. Nie ogarniam nic, wiec chociaż miłego dnia życzę!
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też momentami nie wyrabiamKurcze Was nadgonićszkoda, ze nie mamy tu czatu. Nie ogarniam nic, wiec chociaż miłego dnia życzę!
![]()
Prenatal Duo bierze się od 13 tygU mnie samo USG trwało może z 15 minut, albo i krócej. Lekarz bardzo szybko wszystko namierzyłTroszkę się młoda wierciła, ale ogólnie współpracowała ładnie
Od którego tygodnia bierzesz? Zostało mi jeszcze kilka tabletek Prenatal Uno i zastanawiam się, czy je wybrać, czy już się przerzucić na Duo, a jestem już w 14 tygodniu![]()
Kurcze Was nadgonićszkoda, ze nie mamy tu czatu. Nie ogarniam nic, wiec chociaż miłego dnia życzę!
![]()
U mnie tez deszcz pada a jestem z okolic Wałbrzycha.
To podobnie jak ja. Dzisiaj równo 1414+1[emoji86][emoji85]
Czasem też mam ból krocza jak się nachodze. Od porodu mnie dosyć mocno boli spojenie łonowe przy każdym okresie i właśnie przy wysilku. Myślicie, że można temu jakoś zaradzić? Czy jest jakiś specjalista, ktory zajmuje się czymś takim? W sensie teraz w ciąży może nie ma sensu i może nawet nie wolno ale później jeśli by ten ból powracał? Ma tak któraś z Was, która rodziła już sn?
A ja sie martwie bo spadam z wagi i nie wiem czemu w poniedzialek zadzwonie do sw9je gin zapytac co i jak boje sie o dziecko czy z nim wszystko wporzadku.![]()