Zrobiłam bordowe, chciałam ci zrobić zdjęcie, zdjęłam skarpety i patrzę że na jednej stopie nie dałam topu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam bordowe, chciałam ci zrobić zdjęcie, zdjęłam skarpety i patrzę że na jednej stopie nie dałam topu
Tak, caly czas i wstaje tylko do toalety. Dzisiaj się przeszłam poleżeć na balkon.Zle sie czujesz? I ty tak caly czas musisz lezec i tylko do ubikacji wstajesz?
Zrobiłam bordowe, chciałam ci zrobić zdjęcie, zdjęłam skarpety i patrzę że na jednej stopie nie dałam topu. I włoski że skarpetek ki się poprzyklejaly do lakieru
![]()
Jejkkuuu i ile to juz trwa?Tak, caly czas i wstaje tylko do toalety. Dzisiaj się przeszłam poleżeć na balkon.
Ja byłam w zeszłym tygodniu na pedi . I dzień przed tak sobie patrze i mówię sama do siebie - zapuscilas się trochę kobieto w tych rejonachNieeeeeeeeeeeeee zrobiłam, nie chciało mi się. Kurde, całe lato w kozakach będę chodzić
Hehe niestety zostało jakieś 5 kg w zapasie. Przecież nie będę się teraz odchudzać. Syna karmiłam 2.5 roku, na koniec ważyłam 48 kg. Teraz czekam bo nie chce mi się biegać z mlecznymi cycami, tym razem mam jakieś wrażliwe te cycki i zastój zaraz mnie dopada. Takie tam usprawiedliwienieAle fajnie ❤❤❤ pewnie chudzinka z ciebie![]()
Może.jest zmęczony , z lotu wraca do swojego właściciela. Daj mu pić, jeśli masz trochę ziaren ( może być nawet ryż).
Muszę pamiętać żeby przy Tobie w kaloszach chodzićJa byłam w zeszłym tygodniu na pedi . I dzień przed tak sobie patrze i mówię sama do siebie - zapuscilas się trochę kobieto w tych rejonachI mialalm nawet plan, żeby trochę sobie ogarnąć ... ale myśle sobie - kurde płacić i jeszcze pójść ze zrobionymi ?! No way
ale teraz nowrmalnie jakbym odżyła
kocham zadbane kobiece stopy . Zawsze latem patrze pierwsze na ... stopy
i jak widzę skorupę na piętach - sorrry nie zaprzyjaźnimy się raczej
![]()