Netiaskitchen
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Zależy co masz transferowaneA jeszcze mam pytanko. Ile dni po transferze robi się test?
Ja już jestemLo matko nikigo nie ma nadribilam was kochane wreszcie..... Dzisiaj postanowilam leniuchowac jak natazie dopiero leglam i was nadrabialam
Ja mysle ze radzi sobie na swoj sposobJak bym mojemu przez 2tygodnie nie dała to by nóg nie mógł złączyć bo by spuchnięte jajka przeszkadzały.
Dziś rano oczywiście było co nieco, i się n już sekundę po, pyta się czy wieczorem też mu dam. Ja mówię że zobaczymy, a on że mam teraz powiedzieć bo on już musi w tej chwili wiedzieć
. Co za człowiek...
Wczoraj mieliśmy spięcie, ale nie na długo i się prawie od razu pogodziliśmy. Wieczorem było ognisko, ja wypiłam 1 piwo a mężu 3, siedzieliśmy i śmialiśmy się podchmieleni, dużo nam nie trzeba![]()
Zle sie czujesz? I ty tak caly czas musisz lezec i tylko do ubikacji wstajesz?Wybacz ale dzisiaj jakos nie mam weny na zjebki.
Plus słabo cię rozumiem więc nie wiem co mogłabym napisać poza tym, że ci coś odwaliło![]()
Moj tesc weterynarz to on wszystko łatwiPolecam krople frontline chyba tak to sie pisze
MniamA tak bylo wczorajZobacz załącznik 1130066Zobacz załącznik 1130066
U mnie raczej bez problemów na cyklu naturalnym. Dziś owulacja nawet testu nie muszę robić. Co miesiąc mam ból brzucha i taki śluz że trudno nie zauważyć. Kp już 14 miesięcy i raczej nie planuję odstawienia ani ja ani córkaJa się właśnie cieszę, że z laktacją u mnie bylo dobrze, ale fakt, że wcześniej naczytałam się też dużo i nie dałam zniechęcić jak były kryzysy. A teraz to się już trochę cieszę na myśl o karmieniu, bo Maksika karmiłam tylko trochę ponad 6mcy bo staraliśmy się o drugie, a na sztucznych cyklach nie było opcji zeby karmić i przygotowywać się do transferu... Mam nadzieję, ze u @motylek24 taki myk się uda![]()
A ty co t-shirty promujeszLink do: T-shirt z nadrukiem
Zobaczcie jakie super .... Ale cena tez .....