Pewnie ze spij, wypoczywaj, relaksuj sieNie mam właśnie nic takiego. Pobolewa mnie w dole jakby, ale faktycznie lekarz mowil, ze byl trudny dostep. Mam nadzieje ze to nie wróży niczego złego. Chyba pójdę spać. Bo jestem wykończona dzisiejszym dniem.
reklama
Linaaa
Fanka BB :)
A to skąd masz receptę!? Jakiś czarny rynek??Najperw 18 czerwca mam schrating endometrium, a w lipcu transferMam tylko jednego przebadanego mrozaka... W klinice chyba nie przpisuja immuno ale ja mam zalecenia od Pasiko....ka - chociaz nic poza encortonem nie mogl mi zaproponowac
Ja sie nie przyznalam swojemu lek ze biore bo by mnie chyba zagryzl
![]()

Czarna1985
No hej kochanie. U mnie dobrze od dzis siedze w domku na urlopie koronawirusowym. Dokładnie za miesiąc wyjezdzamy do Polski no i szykujemy sie do transferu w drugiej polowie lipca. Juz się nie moge doczekacJestem, coś sie zacznie może dziać u mnie wiec wracama co u Ciebie? Bo nie nadrobię tylu postów
![]()

A co u Ciebie?
Ale sie zdziwisz w piatekMieliśmy kariotypy plus mąż genetykę nie pamiętam jaka. No właśnie nie było szansy zobaczyć jak się zachowują po 3 dobie. Tylko raz jak jeden nie ruszył od razu, to został zostawiony do 5 doby. I wtedy był opóźniony ale już częściowo kompaktujacy. To jest stan między 3-4 doba czy 4-5?
Mieliśmy ICSI teraz raczej będę chciała ta metodę z dodatkową selekcja plemnikow

O boże ty mój, moje kochanie wróciłoKocham Was, jakoś dużo się działo znowu ostatnio... nie miałam tej wizyty, bo mi wyniki badań nie przyszły
, musiałam anulować, ale dziś dzwoniłam do laboratorium i w końcu otrzymałam, wiec umówiłam się na ten czwartek. Akurat za tydzień mam mieć okres, wiec może zacznę stymulację? Nic nie wiem i tez trochę to mnie demotywowalo, bo nie miałam nic ciekawego do napisania
Te ważniejsze wyniki badań poszły bezpośrednio do lekarza, a moje wyniki krwi dzięki tym suplementom wszystkim super się poprawiły. Np zawsze mi brakowało żelaza, teraz z 14 skoczyło na 44, wiec czekam co mi doktorek powie w czwartek o 15h mam wizytę
A u Ciebie co tam Fredzioszka?opowiadaj wszystko, bo nie nadrobię was
![]()

U mnie ciągle nic, za tydzień wizyta przed transferem, czekanie na okres i zaczynam

Czarna1985
Margit2018
Mario wyjdzie w no vum. Zobaczysz to dobra klinika i naprawdę rzadko komuś się tam nie udaje. W krakowie trzymali do 5 doby i wszystkie moje padły....w no vum w 2 mrożą i często są z tego ciąże. Jesteś młodziutka i kciuki za piątek.1.25
Ile kosztuje komplet badań immunologicznych? I co z tym że jeśli coś wyjdzie a Nov.um nie ich nie toleruje to co? Mam iść do innej kliniki?
Od 1dc, czyli 30maja@fredka84 kochana od kiedy bierzesz encorton?

Zależy co ci Paśnik zleci, to może być koszt pomiędzy 1500-3000zl, chyba że masz już jakieś badania poronione to będzie mniej1.25
Ile kosztuje komplet badań immunologicznych? I co z tym że jeśli coś wyjdzie a Nov.um nie ich nie toleruje to co? Mam iść do innej kliniki?

reklama
Czarna1985
Czyli czujesz sie ok to dobrze bo się martwię troche. A uwazasz ma siebie? Bo ja kurcze chce zobaczyć rodzinkę i przyjaciol z Polski i nie wiem co robić. Moja bratowa to dzis juz panikowala ze musze byc odizolowanaOd 1dc, czyli 30maja. Mam brać do 17dc. Normalnie się czuję, mieć mnie nie bierze, oprócz szajby
![]()

Podziel się: