Dolvit
Fanka BB :)
To daj znać bo aż jestem ciekawaMi teraz z om wychodzi na 24 a z usg 28 jutro prenatalne to może coś więcej będe wiedzieć

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To daj znać bo aż jestem ciekawaMi teraz z om wychodzi na 24 a z usg 28 jutro prenatalne to może coś więcej będe wiedzieć
Niespiesz się minuta po północy i będziemy was oglądać w tvSpokojnie znając życie i moje szczęście to pewnie będę rodzić w sylwestra i to jeszcze przed samą północą![]()
Chętnie bym się pochwaliła, ale młodzian bym tak odwrócony, że nic nie widać
Też dziś miałam takie uczucie i właśnie zastanawiałam się czy to już toTez czułam tak szybko... U mnie to takie jakby glowica z usg od srodka.. Teraz tez czuje np rano albo wieczorem![]()
oj szkodaChętnie bym się pochwaliła, ale młodzian bym tak odwrócony, że nic nie widać![]()
Doswiadczone mamusie mi tu pisały, ze to toTeż dziś miałam takie uczucie i właśnie zastanawiałam się czy to już to ❤
O ile dobrze pamiętam to na Goduli pracuje moja znajoma (położna), anioł nie kobietaPolecam w 100%. Miałam cc w 00/2016. Sala dwuosobowa z łazienką. Amelke od razu wiezli do Katowic. Pojawila sie Pani psycholog i zaproponowano mi sale osobma by nie być z drugą mamą i jej zdrowa córeczka. Opieka na wysokim poziomie.