Saneatsui
Fanka BB :)
Skąd to raczej na prywatnym juz. Dlatego tylko o rejony pytałamO a skąd? Ja w połowie drogi między Bydgoszczą a Toruniem [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skąd to raczej na prywatnym juz. Dlatego tylko o rejony pytałamO a skąd? Ja w połowie drogi między Bydgoszczą a Toruniem [emoji4]
O a skąd? Ja w połowie drogi między Bydgoszczą a Toruniem [emoji4]
Skąd to raczej na prywatnym juz. Dlatego tylko o rejony pytałam![]()
Dzisiaj 12t+1d (13 tydzień). Mam nawet suwaczek pod postamiRozyczka albo przechorowałaś albo miałaś szczepienie i przeciwciała poszczepienne to są
Gratulacje!a ktory tydz masz?
Ten lekarz od prenatalnego USG powiedział że to przysadka mózgowa za tym wszystkim stoi i nic na to nie poradzę, tak mam. Najważniejsze żebym dużo piła, wody , soki, jedzenie nieważne. I mam magnez przyjmować. Polecał banany i imbir w każdej postaci. Stanowczo odradził torecan (którego w końcu nie brałam bo nie mogłam go nigdzie dostać, a mój lekarz prowadzący znowu mi go przepisał i wręcz nakazał braćSuper młody człowiek, cudnie rośnie ❤ I dobrze że pozbyłaś się krwiakaA coś Ci doradził na te wymioty?
Ooo faktycznie jak odwrocilam telefon to jest suwaczekDzisiaj 12t+1d (13 tydzień). Mam nawet suwaczek pod postamiwidać na komputerze albo jak obrócisz ekran na telefonie na bok
![]()
Właśnie na facebooku o wielu takich przypadkach przeczytałam. To najgorsze, przecież wtedy już sie ma wszystkie rzeczyOj odpadniemoja koleżanka całą ciąże miała mieć chłopca, dopiero po urodzeniu okazało się że jest Zuzia
![]()
Ja tez kocham rosol ale od poczatku ciazy w ogole ciezko mi go zjesc bo mnie pozniej mdli i najczesciej wymiotuje. Inne zupy ok a rosol sie nie przyjmie. Takze wspolczuje ci bo to smutne zjesc cos pysznego a potem muli zamiast moc cieszyc sie pelnym brzuszkiemJejku.. zjadłam rosół taki pyszny był.. A mdli mnie jak na początku ciazy![]()
Mnie tez odrzucilo od rosolu a uwielbialam, ogolnie wszelkie zupy na miesie sa ble na sama mysl juz mnie cofaJa tez kocham rosol ale od poczatku ciazy w ogole ciezko mi go zjesc bo mnie pozniej mdli i najczesciej wymiotuje. Inne zupy ok a rosol sie nie przyjmie. Takze wspolczuje ci bo to smutne zjesc cos pysznego a potem muli zamiast moc cieszyc sie pelnym brzuszkiem![]()