Z
zmiana8.2
Gość
Czyli termin zOM masz na 1go lutego?Ja 7+6![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli termin zOM masz na 1go lutego?Ja 7+6![]()
Na 30 stycznia cykle miałam 28 dni ostatnia miesiączka 23 kwiecień. Ale gin mi wpisał wg Om 28.01 więc nie wiemCzyli termin zOM masz na 1go lutego?![]()
Rozumiem bo sama jak lekarz na 1 wizycie powiedział, żeby iść na zwolnienie bo ciąża zagrożona to poszłam na opiekę, żeby w razie jak źle pójdzie się nie tłumaczyć, potem jak trafiłam do szpitala to już i tak się wydało i zostałam na zwnieniu. Dalej z tylu głowy mam, że jeszcze może być nie tak, ale pieniądze też ważna rzecz.Wiem wiem ale w pierwszej ciąży szybko poszłam a w 8t1d poroniłam i wróciłam do pracy a że w pracy sami mężczyźni prawie ciężki był powrót i temu chciałam uniknąć czegoś takiego znów więc czekam jak do największej ciąży jeszcze 2 dni i już będzie ten felerny termin te 8t1d w piątek mam wizytę zobaczę co lekarz powie i co wogole dalej z okienka ta w przedszkolach stwierdziłam że jakoś przeżyje bez tych 20 % więcej ale wiadomo że jednak to sporo więcej wyplaty
A co do imion (bo jeszcze się nie wypowiedziałam w temacie) to dla dziewczynki podoba mi się Helenka, Gaja, Rita, Pola, Nina, Ania. Dla chłopcu Staś, Antek i Bruno. Niestety dla męża z tych chłopięcych żadne się nie podoba.
Dziewczyny, ja znowu pytanie nie na temat ale jak czytam o Waszych wizytach i oglądam zdjęcia Okruszków to już wiem ze nie wytrzymam tych dwóch tygodnichciałam dzwonić i przełożyć wizytę na tydzień wcześniej ale nie wiem co w tym wypadku z l4
bo jeśli kończy mi się w dniu planowanej wizyty to tydzień wcześniej lekarz nie będzie mógł mi znów wystawić bo będą się na siebie nakładać. A iść w odstępie kilku dni dwa razy na wizytę to trochę mnie to dotknie finansowo
no i jestem w kropce ☹ najchętniej poszłabym już jutro na wizytę bo cycki dzisiaj mam jakieś miękkie i bolą mniej niż zwykle
![]()
Właśnie jeszcze nie mam kontaktu tel z moim lekarzemTo ja bym chyba poczekała do planowanej. Chodź mój by mi zdalnie przedłużył jakbym mu SMS wysłała. Może taka opcja jest u Ciebie możliwa.
Ja czekam na swoją kolej. Jakoś dziś się średnio stresuje.
Kochana mam to samo także wiem co czujesz, trzymam ogromnie kciuki za to byś poczula się lepiej i zaczęła myśleć "inne dziewczyny urodziły zdrowe dzieciaczki, dlaczego mnie miałoby to nie spotkać"Właśnie jeszcze nie mam kontaktu tel z moim lekarzemna kolejnej wizycie chciałam go poprosić o jakiś numer kontaktowy bo dzwoniąc do rejestracji nic nie zalatwię. To prywatna klinika gdzie przyjmuje 7 ginekologów a z tego co wiem w razie nagłych wypadków mój lekarz prowadzący podaje swój prywatny nr do siebie.
Ja dzisiaj jestem wyjątkowo negatywnie nastawiona ☹ nie chce Wam tutaj truć bo dużo z Was jest już na takim etapie że największe ryzyko minęło. A ja jestem na etapie myślenia "inne dziewczyny doświadczyły tego że serduszko przestalo bić, dlaczego mnie miałoby to nie spotkać". Wykończę się![]()
Pisz śmiało. A na pieczątce nie masz jego nr tel?Właśnie jeszcze nie mam kontaktu tel z moim lekarzemna kolejnej wizycie chciałam go poprosić o jakiś numer kontaktowy bo dzwoniąc do rejestracji nic nie zalatwię. To prywatna klinika gdzie przyjmuje 7 ginekologów a z tego co wiem w razie nagłych wypadków mój lekarz prowadzący podaje swój prywatny nr do siebie.
Ja dzisiaj jestem wyjątkowo negatywnie nastawiona ☹ nie chce Wam tutaj truć bo dużo z Was jest już na takim etapie że największe ryzyko minęło. A ja jestem na etapie myślenia "inne dziewczyny doświadczyły tego że serduszko przestalo bić, dlaczego mnie miałoby to nie spotkać". Wykończę się![]()