Ciąża sama w sobie jest chyba przeciwskazaniem, więc noś przy sobie zaświadczenieDziewczyny ale się zagotowałam.
Nie chcieli mnie wpuścić do sklepu spożywczego bez maseczki. Ja nie moge nosić maseczki bo momentalnie robi mi się duszno i kręci w głowie. Już nie wspominając o tym że robi mi się niedobrze. Babka uznała że powinnam pokazać dokument dot. tego że nie mogę nosić maseczki. A ja już wscieka powiedziałam że o ile nie jest przedstawicielem policji to nic nie muszę jej okazywać i albo mnie wpuści albo dzwonię po policję i do jej kierownictwa. Laska mnie puściła ale byłam taka wściekła że kupiłam sobie wodę i wyszłam bo z emocji już było mi niedobrze. Pierwszy raz się z czymś takim zetknęłam. Myślicie że warto wziąć od ginekologa zaświadczenie o przeciwskazaniach do noszenia maseczki ?? Ktoś się spotkał z takim zachowaniem? Od 2 miesiecy chodzę bez maseczki i nawet jak o nią pytają to odpowiadam że nie mogę jej nosić i wszystko gra a tutaj takie coś.
reklama

Przypominam o głosowaniu   

www.babyboom.pl

www.babyboom.pl

Prywatna grupa
Każda z Was może oddać dwa głosy, jeden na miejsce powstania grupy a drugi na kryteria przyjmowania. Ankieta będzie trwała 2 tygodnie i po tym czasie myślę, że podejmiemy decyzję.  Jeśli się pomylicie albo zmienicie zdanie możecie spokojnie poprawić to w ankiecie.   Jeśli uważacie, że brakuje...
				Lenuszka
Mamusia Gajusi
Zapraszam, uwielbiam! 

Nie Kuś... [emoji23][emoji23][emoji23]
Nika261
Fanka BB :)
My z mężem osttanio byliśmy w media Markt i tam też ochroniarz powiedział że nie mogę wejść bo nie mam maseczki, mąż powiedział 'ale żona jest w ciąży i nie może chodzić w maseczce' a ten ochroniarz bezczelnie 'Tak? Nie widac' też się mega wtedy wkurzyłam. Na szczęście obok stała babka chyba ekspedientka ze sklepu i powiedziała że mam wejść tylko powinnam trzymać 2m odstępu od innych ludzi, masakra z tymi maseczkamiDziewczyny ale się zagotowałam.
Nie chcieli mnie wpuścić do sklepu spożywczego bez maseczki. Ja nie moge nosić maseczki bo momentalnie robi mi się duszno i kręci w głowie. Już nie wspominając o tym że robi mi się niedobrze. Babka uznała że powinnam pokazać dokument dot. tego że nie mogę nosić maseczki. A ja już wscieka powiedziałam że o ile nie jest przedstawicielem policji to nic nie muszę jej okazywać i albo mnie wpuści albo dzwonię po policję i do jej kierownictwa. Laska mnie puściła ale byłam taka wściekła że kupiłam sobie wodę i wyszłam bo z emocji już było mi niedobrze. Pierwszy raz się z czymś takim zetknęłam. Myślicie że warto wziąć od ginekologa zaświadczenie o przeciwskazaniach do noszenia maseczki ?? Ktoś się spotkał z takim zachowaniem? Od 2 miesiecy chodzę bez maseczki i nawet jak o nią pytają to odpowiadam że nie mogę jej nosić i wszystko gra a tutaj takie coś.

G 

guest-1705313312
Gość
Spróbuję, bo same biszkopty to przez gardło ciężko przechodząHerbata mietowa z biszkoptami?
Ewa1424
Zaangażowana w BB
tak i ten stres czy wszystko jest dobrze już nie mogę wytrzymać do soboty żeby sprawdzić czy wszystko okJa mam prenatalne 11.07 na 9:00 ale czekanie na ten dzień rozciąga się dla mnie do nieskończoności
ja nie mam za bardzo objawów oprócz delikatna tkliwość piersi wzdęcia i gazy wieczorem bardzo się martwię

Z 

zmiana8.2
Gość
Moj dzis pierwszy raz w zyciu smazyl nalesniki.
Sa genialne.

Sa genialne.

Z 

zmiana8.2
Gość
Takie maczane.W pewnym momencie pomagaly,jednak teraz juz jestem obrazona na miete... :/Spróbuję, bo same biszkopty to przez gardło ciężko przechodzą
marmolada90
Fanka BB :)
U mnie bóle brzucha (mocne) tylko przy wzdęciach i zaparciach. Dziś w nocy obudziłam się o 4 i leżałam prawie do 6. A teraz jestem nieprzytomna, nadal w piżamie na kanapie. Dzisiaj nie mam na nic siły, czuję się słabo.Cześć dziewczyny czy u was też występuje częsty ostry ból brzucha, nie macie na nic siły cały czas jestem senna, słabo wam i kręci wam się w głowie?
Ja robie dzisiaj uszka z barszczem[emoji16]
Można w ciąży jest uszka z grzybami? Słyszałam, że podobno nie ale nam kilka w zamrażarce i szkoda aby się marnowały.
reklama