Niby się mówi że lepiej poczekać trochę. Ale każdy robi jak uważa.Nigdy nie mialam jakis problemow
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No wiadomo wiesz nic wiecej nie kupuje do wizytyNiby się mówi że lepiej poczekać trochę. Ale każdy robi jak uważa.
Myslniczek
Taka mam nadzieję! Dlatego liczę na drugiego chłopcato będzie super różnica wieku, dogadywać się będą prawie jak bliźniaki także ekstra [emoji3526]
No taka właśnie mam nadzieję że czaisz jeszcze trochę i blizna też dojdzie bardziej do siebie. Nie mogę rodzic naturalniena pewno będzie okej, do czasu porodu to jeszcze dużo minie, a może teraz będziesz naturalnie rodzic także nie ma co się martwić [emoji16][emoji3526][emoji4]
Nie wzrost a budowa miednicyA wzrost ma jakis wpływ na sposob rodzenia? Bo ja jestem niska, mam 158 cm wzrostu i rodziłam naturalnie bez problemu tzn u nas Kornelka była łaskawa i od już tego 22 tygodnia jakoś była non stop główka w dół i nie zmieniała pozycji [emoji16]
To miałaś ciekawie bardzo. Ja to w sumie od momentu takich prawdziwych skurczy to 12 h minęło i 4 sierpnia o 8:25 urodziłam córcie i w sumie jak tak myśle o drugim porodzie to cieszę się [emoji23][emoji85][emoji3526]
Ja też bym już coś kupiła ale poczekam jeszczeNo wiadomo wiesz nic wiecej nie kupuje do wizyty
ulotnechwile
Nie boicie się że za wcześnie....
Nie

W ciąży z Kornelką tez dosyć szybko kupowałam ciuszki i wszystko było dobrze, nie wierze w takie gadanie naszych babć, że nie kupuj, bo zapeszysz

ulotnechwile
ah no to okej, to już zmienia postać rzeczy.Taka mam nadzieję! Dlatego liczę na drugiego chłopca. Wszyscy się dziwią ale nigdy nie chciałam mieć córki
No taka właśnie mam nadzieję że czaisz jeszcze trochę i blizna też dojdzie bardziej do siebie. Nie mogę rodzic naturalnie
Nie wzrost a budowa miednicy
![]()
U mnie nie było problemów, mam w sumie szersze biodra, a i też Kornelka była drobna, bo 3050 g i 54 cm także poszło dobrze

Myslniczek
Moi synek miał 3125g i 52 cmah no to okej, to już zmienia postać rzeczy.
U mnie nie było problemów, mam w sumie szersze biodra, a i też Kornelka była drobna, bo 3050 g i 54 cm także poszło dobrze [emoji3526]
A ja mam 148 cm wzrostu
marta18691
A ile wazyla?Niejestem dobrej myśli i ogólnie kieruje się w życiu pozytywnym nastawieniem, bo o czym myślimy to właśnie przyciągamy do swojego życia
także ja jestem wyluzowana.
W ciąży z Kornelką tez dosyć szybko kupowałam ciuszki i wszystko było dobrze, nie wierze w takie gadanie naszych babć, że nie kupuj, bo zapeszysz![]()
ulotnechwile
ważyła 3050 gA ile wazyla?

Teraz ma 4 lipca 23 miesiące i wazy jakoś 12 kg także jest taka Calineczka, ja tez jestem zreszta kurdupelek i drobna

reklama
marta18691
To fajnie
moja Kinga 2300i48cm Natalia 2370 i 49cm wiec jak lalki male byly