ulotnechwile
Fanka BB :)
Co ty taka zasadnicza... chyba tylko tobie przeszkadza, że ktoś napisze 2 posty zamiast jednego... co to za problem...[emoji848]
Dokładnie tak, dlatego napisałam ostatnio, że szefowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Co ty taka zasadnicza... chyba tylko tobie przeszkadza, że ktoś napisze 2 posty zamiast jednego... co to za problem...[emoji848]
To masz date moich urodzin![]()
Ja też nie umiem na kilka postów jednocześnie, wolę każdemu z osobna odpisać lub zapytać. W telefonie ciężko to ogarnąć, może przy kompie jest łatwiej, ale u mnie komp wiecznie zajęty.
A ja jutro mam wizytę i już odliczam godziny...
Dziewczyny bolą was pachwiny?
Można... ale jakie to ma znaczenie...Chyba komuś bardzo hormonu buzują... Ja też nie widzę w tym problemupo za tym na apce chyba nie mozna w jednym poście odpowiedzieć kilku osobom, przynajmniej ja jeszcze tego nie opanowałam [emoji16]
No ja tez nie rozumiem tylko sie zdenerwowalamDokładnie tak, dlatego napisałam ostatnio, że szefowa![]()
Nie ma ograniczeń trzeba szanowac 2osobe a nie rozkazywac ze masz tak zrobic i takMożna... ale jakie to ma znaczenie...
Czasem czyta sie zaległosci z calego dnia i chce się na bierzaco odpowiadać by nie umkneło... poza tym czy widzicie gdzieś regulamin który nakazauje takie ograniczenia?
Na telefonie ciężko no chyba ze ktos na kompie siedziChyba komuś bardzo hormonu buzują... Ja też nie widzę w tym problemupo za tym na apce chyba nie mozna w jednym poście odpowiedzieć kilku osobom, przynajmniej ja jeszcze tego nie opanowałam
![]()
To superJa też nie umiem na kilka postów jednocześnie, wolę każdemu z osobna odpisać lub zapytać. W telefonie ciężko to ogarnąć, może przy kompie jest łatwiej, ale u mnie komp wiecznie zajęty.
Mnie pobojewaly ale już przestały. Daj znać jak po wizycie.Ja też nie umiem na kilka postów jednocześnie, wolę każdemu z osobna odpisać lub zapytać. W telefonie ciężko to ogarnąć, może przy kompie jest łatwiej, ale u mnie komp wiecznie zajęty.