L
Lebkuchen_mum
Gość
Niby tak ale pokazuje czy przyrost w normie. Generalnie od pozytywnego testu juz do konca zycia jest strachTak na prawde nic nie da ci gwarancji . Beta tez moze przestac przyrastac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby tak ale pokazuje czy przyrost w normie. Generalnie od pozytywnego testu juz do konca zycia jest strachTak na prawde nic nie da ci gwarancji . Beta tez moze przestac przyrastac
Ja mialam 2 normalne ciaze pozniej biochem a no I teraz zobaczymy. A ty w ktorym tyg? Masz racje stres bedzie zawszeNiby tak ale pokazuje czy przyrost w normie. Generalnie od pozytywnego testu juz do konca zycia jest strachnajpiere ciążą pozniej maluszkiem i tak reszte zycia
ale z mojego przykladu ci powiem ze po biochemicznej sa duze szanse ze bedzie dobrze
![]()
Ja troszkę odpuściłam w styczniu (troszkę, bo nie da się przecież całkowicie zrezygnować), no i jest z tego kropekWłaśnie, dlatego planuje jeśli owu mi powróciła (mogę to podejrzewać, jeśli progesteron pójdę zbadać i wyjdzie powyżej 10) nie zastanawiać się, tylko lecieć 26 dc na bete rano i się utwierdzić. Ale jeśli mi progesteron nie śmignie wyżej 10 to normalnie przestanę tego 25dc brać dupka.
Jak ten cykl znowu nic, to następny prawdopodobnie ze zastrzykiem
Liczę na to, że przez moje takie odpuszczenie teraz, mniejsza spina i w sumie czekam bardziej na 5 dniowy urlop w górach, niż na testowaniemoże będzie z tego kropek ☺
W poniedziałek zaczynam 18 tydzien ciążyJa mialam 2 normalne ciaze pozniej biochem a no I teraz zobaczymy. A ty w ktorym tyg? Masz racje stres bedzie zawsze
Wiesz juz co masz?W poniedziałek zaczynam 18 tydzien ciąży![]()
Prawdopodobnie córciaWiesz juz co masz?
CudowniePrawdopodobnie córcia![]()
U mnie się na okres nie zapowiada [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849]
No właśnie.. Dlaczego taki mały ahhTen wynik po przeliczeniu jest 9.45 ng