Popatrzcie![]()
Czyli mówisz teraz to tylko czarnuszka, siemię i kiełki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popatrzcie![]()
Może masz źle dobrana dawkęDzisiaj 1dc i zrobiłam badania... Jak w marcu prolaktyna była przy górnej granicy tak teraz poniżej normy... A wczoraj zapomniałam jeszcze tabletki na nią wziąć... No i chyba euthyrox mnie czekaZobacz załącznik 1145505
Oj chyba nie tylko, ale nie da się ukryć, że coś w nich musi byćCzyli mówisz teraz to tylko czarnuszka, siemię i kiełki?Dwa pierwsze mam - czarnuszką sypię kanapki, a siemię kupiłam na włosy
ale i pić mogę, why not?
Minimum 10, tego się tu dowiedziałam i zszokowałam gina jak na wizycie on do mnie: "no te 3,8 mimo że mieści się w zakresie fazy jest proszę pani za niskie" a ja na to: "tak, tak wiem, że musi być min 10.." a on zrobił wielkie oczyNo i weszłam na Ii polowe roku ze staraniami - nieeeee.
Dziewczyny wy wiecie Wszytsko- progesteron 6/7 dni po owu ile powinien wynosic?
No i weszłam na Ii polowe roku ze staraniami - nieeeee.
Dziewczyny wy wiecie Wszytsko- progesteron 6/7 dni po owu ile powinien wynosic?
Kelp biorę od ponad miesiąca, euthyrox wrócił, nie wszystkie dawki ale są dostępneMoże masz źle dobrana dawkęnajlepiej się poradzić i zapisać do gina.
A tsh no musisz zbić raczej, może sobie kelp zakupa tak apropo nie wiem czy jest jeszcze euthyrox, ostatnio mi farmaceutka mówiła jak swój wykupiłam, że to ostatnie prawie opak, bo produkcja jest gdzieś na wschodzie i przez pozamykane granice wszystko wstrzymali, teraz chyba przepisują letrox
![]()