O jak miłoO to jesteśmy w podobnej sytuacji. Też spodziewam się 3 dziecka w drodze przypadku ;-) Ale cieszę się bardzo heh w jakim wieku masz starsze dzieci ?
reklama
Dziękuję za słowa otuchyWitaj i gratulacje ❤
Ja nic takiego nie uslyszalam i mam nadzieje nie uslyszewydaje mi się że lekarz może być antyPIS
a tak serio, to ile kobiet rodziło w tym najgorszym czasie i nikt im nie powiedzial ze zły moment wybrały
ja planowałam ciążę a ten cały koronawirus to przecież Pan Prezydent Duda
powiedział youtuberom ze jest sytuacja opanowana
![]()
Bridget_Ben
Fanka BB :)
Ja tez 3 ciaza I 30 lat 
Mojej córce młodszej też idą 4 i to trzy narazDzisiaj mam lekkie pobolewania podbrzusza ale wiem że to normalne i trzeba przetrwać... synowi idą 4 i 5 i jest nie zła maruda i tylko mama i mama hehe a co tam u Was jak się czujecie ??
Bridget_Ben
A wlasnie zapomnialam wam powiedziec wczoraj dzownila do mnie polozna (u nas jest na tel ze wzgledu na corona) I bede mogla rodzic w domu z moim drugim synem ledwo zdazylam od 1 skurczu do porodu zajelo mi zaledwie godzine dlatego wolalabym nie jechac do szpitala
Jak tylko u lekarza będzie wszystko ok to też będzie 3Ja tez czekam na 3 szczęście![]()
Marvelka89
Napewno będzie dobrze zobaczyszJak tylko u lekarza będzie wszystko ok to też będzie 3![]()
reklama
Marvelka89
A wlasnie zapomnialam wam powiedziec wczoraj dzownila do mnie polozna (u nas jest na tel ze wzgledu na corona) I bede mogla rodzic w domu z moim drugim synem ledwo zdazylam od 1 skurczu do porodu zajelo mi zaledwie godzine dlatego wolalabym nie jechac do szpitala
U nas w Polsce to chyba nie mozliwe