madzialena14
Zaciekawiona BB
Dziewczyny mam pytanie, wcześniej dodawałam jakiś tydzień temu test , jasna kreska . Dwa dni temu robiłam jeszcze test clearblue  pokazało plusik i 2-3 , a dziś pobolewa mnie brzuch i mam takie jakby plamienie rozwodniona krew (różowe ) a wizyta do gina dopiero 24.07 , jak myślicie czy to poronienie ? Bo już się naczytałam, ze hej ...

pojechala jak najszybciej do innego i porównała. Nieraz sie zdarzało ze jeden lekarz nic nie widział straszył, a u drugiego bylo pieknie bijace serduszko. Nie martw sie od razu trzeba sprawdzic na innym sprzęcie
 pojechala jak najszybciej do innego i porównała. Nieraz sie zdarzało ze jeden lekarz nic nie widział straszył, a u drugiego bylo pieknie bijace serduszko. Nie martw sie od razu trzeba sprawdzic na innym sprzęcie 

to jwst najrozsądniejsze wyjście. Trzymam kciuki zeby było wszystko dobrze
 to jwst najrozsądniejsze wyjście. Trzymam kciuki zeby było wszystko dobrze 
 Sorki za tak głupie pytanie, ale luteina bralam na podtrzymanie i jedynie przeciągnęło to wszystko o parę dni. Nie mowie ze w kazdej sytuacji tak jest ale moim zdanie tak wczesnej ciazy nie ma co ratowac, przynajmniej z mojego doswiadczenia, a lektur troche sie naczytalam, tak wynika. Dlatego lekarze mowia ze 3 pierwsze miesiace sa kluczowe. Bo po nich medycyna moze pomóc juz w wielu przypadkach.
 Sorki za tak głupie pytanie, ale luteina bralam na podtrzymanie i jedynie przeciągnęło to wszystko o parę dni. Nie mowie ze w kazdej sytuacji tak jest ale moim zdanie tak wczesnej ciazy nie ma co ratowac, przynajmniej z mojego doswiadczenia, a lektur troche sie naczytalam, tak wynika. Dlatego lekarze mowia ze 3 pierwsze miesiace sa kluczowe. Bo po nich medycyna moze pomóc juz w wielu przypadkach. czyli wynika z tego ze jestes 5 tc 2 dni tak?  Jezeli tak to jestes w 6 tygodniu ciazy. Wiec jezeli masz mozliwosc to idz wczwsniej do gina. Jezeli nie to może sprawdzic betę?
 czyli wynika z tego ze jestes 5 tc 2 dni tak?  Jezeli tak to jestes w 6 tygodniu ciazy. Wiec jezeli masz mozliwosc to idz wczwsniej do gina. Jezeli nie to może sprawdzic betę?