Ja też mam takie ciche marzenie zobaczymy jak się skończy.Narazie mam dwie córyOjej. Zazdraszczam.
Też mam trzy córki, ostatnia ma pół roku.
W tym roku kończę 38 lat i powiem ze moje marzenie mieć za rok 4.
Będziesz dla mnie wzorem!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam takie ciche marzenie zobaczymy jak się skończy.Narazie mam dwie córyOjej. Zazdraszczam.
Też mam trzy córki, ostatnia ma pół roku.
W tym roku kończę 38 lat i powiem ze moje marzenie mieć za rok 4.
Będziesz dla mnie wzorem!
Ja też zawsze marzyłam o dużej rodzinie
Hej nie łam się napewno zobaczysz upragnione dwie kreseczkiHej dziewczyny, mogę do Was dołączyć?
Staramy się z narzeczonym o drugą dzidzie, niestety w tym cyklu się nie udało i czekam aż przyjdzie @. Może dowiem się od Was czegoś ciekawego
Powiem Wam jeszcze co nie co o sobie.. Mam 25 lat i synka na pokładzie 4 lata. W czerwcu poroniłam (ciąża biochemiczna).
Ja nie przeczuwałam nicCzulyscie cos konkretnego dziewczyny ktore maja juz pozytywny wynik testu, ze to jest ten miesiac?jakies przeczucia, inne objawy jak zazwyczaj?
W sumie ja w kazdej ciazy wiedziałam w 1 mialam ogromne skutki juz wiedziałam ze jestem, w drugiej okropny bol kosci a w 3 od owulacji bol kregoslupa z tyluw kazdej ciąży snil mi sie tez specyficzny sen
A teraz od samej owulacji kuje mnie macica raz mocniej raz slabiej i to wcale nie przypomina boli okresowych moze cos z tego bedzie![]()
LH do FSH a nie FSH do LH (LH/FSH a nie FSH/LH), ale tak, jest za wysokiChyba masz za wysoki stosunek FSH do LH. Ja też mam za wysoki to lekarz powiedział, że może to wskazywać na problemy z owulacja.
Ja średnio co drugi cykl mam załamkę....po 2 dniach okresu mam ochotę zrobić tysiąc badań...a pod koniec już się cieszę, że za chwilę możemy dalej działaćU mnie dzisiaj 5 dc i jestem naładowana energia do działaniaokres się kończy i będziemy brać się do działania
będzie to pierwszy cykl na stymulacji, zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale muszę przyznać, że jakby nie mój mąż to dawno bym się poddała. Przy każdej porażce, przeciwności i każdym złym humorze stoi obok i dodaje mi sił. Każdy jego uśmiech i optymizm zmienia wszystko na lepsze, nawet jeśli później i tak się nie udaje. Bez niego bym nie dała rady ♥ jeśli kiedyś nam się uda, to będzie najlepszym tatą ♥
W takim razie trzymam kciuku aby przy kolejnej probie sie udaloHej, postanowiłam do Was dołączyćmam 27 lat i od 12 miesięcy staramy się z mężem o maluszka. Powoli zbieramy się do diagnostyki, owulacje ok, cykle 28 dni (czasami coś się przesunie 1-2 dni), leczyłam 4 miesiące temu grzybicę i zakażenie bakteryjne....załatwiłam się samooceną szyjki i nadmierną higieną xd. Jakoś tak mi smutno, że nie działam ☹
WitajHej dziewczyny, mogę do Was dołączyć?
Staramy się z narzeczonym o drugą dzidzie, niestety w tym cyklu się nie udało i czekam aż przyjdzie @. Może dowiem się od Was czegoś ciekawego
Powiem Wam jeszcze co nie co o sobie.. Mam 25 lat i synka na pokładzie 4 lata. W czerwcu poroniłam (ciąża biochemiczna).