reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam was serdecznie i wszyyystkie bardzo mocno pozdrawiam.
barbarka dopiero dzis pisze bo od kiedy mala jest spokojniejsza i odnosze sukcesy z moja rutyna ( albo tak mi sie wydaje ) opetalo nas szalenstwo wyjazdow :)) liste szczepien wrzuce ci na watek o zdrowiu bo tu nie chce zasmiecac.
ataata powiem ci ze ja sie strasznie nameczylam zanim zrozumialam moja coreczke ale na pocieszenie powiem ci banal ze to wszystko przeminie...w koncu dojdziesz o co chodzilo i obie bedziecie mogly sie cieszyc soba. jak cos moge pomoc to daj znac.
Asmodis tez cie szczerze podziwiam bo ja przez pierwsze tygodnie rozpaczalam ze nie daje sobie rady z jedna moja ( wprawdzie temperamentna ) coreczka a ty dwoje i jeszcze studia.
a moja coreczka wczoraj po kapieli i 120ml mleka spala od 22.30 do 6.45 !!!
pewnie jak ja pochwale to dzis mi da popalic :))
a oto ona !!

reklama
Stefanka dzieki wielkie za liste juz sobie skopiowalam. Dzis przyszedl list w ktorym jest wezwanie na szczepionke i w poniedzialek pojde z tym do przychodni.
Masz sliczna coreczke ma fajne spojrzenie na tym zdjeciu :-)

no to daje...
moj syn wlasnie sie obudzil i ma oczy jak zlotówki:tak:
a mialam sie klaśc spać...
cos mu sie chyba zaczyna mylic dzien z nocą bo jakis chyba jest wyspany;-)
i ten katar..:baffled:brrrr

milej nocki kochane

hehe to współczuje:-D

Moja mała śpi na leżaku i chrapie jak stary -w dosłownym tego słowa znaczeniu:-D:-D, ale już sie bedzie wybudzać bo sie już gniecie, więc uciekam łóżko rozłożyć bo po karmieniu przekładam małą do siebie i śpimy razem do rana;-)

ataata no to ci zazdroszcze.ja jak wczoraj pisalam ze maly sie obudzil to chyba nie do konca wiedzialam co mnie czeka..
byla chyba godzinka 23....a wiec maly nie spał do 3:szok::wściekła/y::angry:
ja juz padałam na twarz a on wciąż gaworzył sobie, śmiał sie jak mnie zobaczyl i byl pełen energii...
no a teraz spi, ale dzis nie pozwole mu tak spac w dzien...bo kolejna nieprzespana nocka mnie wykonczy...

milej niedzieli wam zycze;-)

ja Viki miałm też ciężką noc bo malutki często się budził do jedzenia i od 3 nad ranem praktycznie niespał. I teraz sobie odsypia maleństwo.

A my z Oliśkiem znowu zostaliśmy sami...
Aż mi się pisać nie chce... Jesteśmy u znajomych, z domu zwiewaliśmy tak jak staliśmy... W nocy musiałam zachrzaniać na stację po mleko i pieluchy. Koleżanki kupiły Młodemu jakieś ubranka a mi gacie, żebym miała chociaż w cokolwiek się przebrać. Ręce mi normalnie opadają, do domu mam zakaz wstępu, chciał mi ch... Oliśka wyrwać. Rozp... mi laptopa, rzucił nim o ziemię i cały monitor jest rozwalony. Wszystkie nasze rzeczy są w domu, nawet głupia ładowarka od komórki. Chwilowo przełożyłam kartę do komórki kolegi, bo moja się rozładowała. Do domu będę musiała wejść z policją, bo innego wyjścia nie widzę... Tylko co dalej???? Ile można pasożytować pod czyimś dachem?? K... nie mam teraz zadnych srodkow do zycia, wszystko idzie na T. konto. Muszę wziąść się w garść i pilnie do roboty ruszyć, ale co z Olisiem?? Mam mętlik w głowie...

reklama
Do góry