Marvelka89
Fanka BB :)
Widziałam serduszko 

wiek ciążowy zgadza sie z ostatnią @ 5tc5d. Jestem szczesliwa
chyba sie popłacze 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeWidziałam serduszko ❤❤❤ wiek ciążowy zgadza sie z ostatnią @ 5tc5d. Jestem szczesliwachyba sie popłacze
![]()
Płacz ile wlezie! Gratulacje kochana! ❤Widziałam serduszko ❤❤❤ wiek ciążowy zgadza sie z ostatnią @ 5tc5d. Jestem szczesliwachyba sie popłacze
![]()
A jak szacujesz zapłodnienie? Moim zdaniem chyba jeszcze nie.Hej dziewczyny :-) test wyszedł mi pozytywnie tylko doradzcie czy na USG będzie już coś widać ..okres miałam dostać 7 lipca ...
Ale to wino
Jak to wczesna ciążą to nie martw się bo jeszcze nie ma łożyska i pokarm maluszek ma z cialka żółtego nie od Ciebie.
Ja wczoraj miałam 3885 A dziś 5+5 wg usgmoj dzisiejszy wynik bety 2757. A jak Twój ?
Gratulacje! Super wieści! W takim razie może jutro i ja zobaczę serduszko bo dziś 5+5 U mnie :-)Widziałam serduszko ❤❤❤ wiek ciążowy zgadza sie z ostatnią @ 5tc5d. Jestem szczesliwachyba sie popłacze
![]()
A jakie masz widełki jeżeli chodzi o 6 tydzień ?moj dzisiejszy wynik bety 2757. A jak Twój ?
kochana a kiedy miałaś ostatnia @?Widziałam serduszkowiek ciążowy zgadza sie z ostatnią @ 5tc5d. Jestem szczesliwa
chyba sie popłacze
![]()
Ja się chyba tymi normami nie sugeruje , każde laboratorium ma inneA jakie masz widełki jeżeli chodzi o 6 tydzień ?
Ty robiłaś kochana betę ?Ja się chyba tymi normami nie sugeruje , każde laboratorium ma inne![]()
11. 06 owulacja byla potwierdzona testami takze wszystko sie zgadzakochana a kiedy miałaś ostatnia @?![]()