Marvelka89
Fanka BB :)
No wlasnie jesli chodzi o brzuch to tez 6 tc a wygladam jak w 5 miesiacu. Staram sie ukryc jak moge do twgo 10 tygodnia poki nie bede nikomu mowic. Ale czy sie daNie wiem czy cię pociesze. W 5+4 miałam sam pęcherzyk, nawet bez ciałka żółtego. Po tygodniu cały pakiet z serduszkiem.
Niech los się uśmiecha do Ciebie jeszcze wiele razy. Powodzenia.
U mnie sama nie wiem. Niby nie ma już krwiaka a plamię.
Mdłości są póki co, rozkręciły się, że ho ho. Mocy brak zupełnie, ale wyciskam, co się da.
Brzuch też wyskoczył, że ho ho.
 najwyzej bede wciskać różne kity
 najwyzej bede wciskać różne kity  trudno narazie nie bede mowic bo reakcje beda rozne
 trudno narazie nie bede mowic bo reakcje beda rozne jakos tak nikt nie popieral naszej decyzji po 3 poronieniach i nie chce tak jakby dawac im satysfakcji ze mieli racje, w razie niepowodzenia.
 jakos tak nikt nie popieral naszej decyzji po 3 poronieniach i nie chce tak jakby dawac im satysfakcji ze mieli racje, w razie niepowodzenia.A jak bedzie wszystko dobrze to powiem i co? Dopięłam swego

Dziewczyny będę za was trzymać kciuki żeby wam się udało i żeby wasze ciąże były nudne! W marcu tu zajrzę do was
 Dziewczyny będę za was trzymać kciuki żeby wam się udało i żeby wasze ciąże były nudne! W marcu tu zajrzę do was 
 w nic sie nie mieszczę bo wszystko ciasne albo bardzo brzuch uwydatnia i chodzę ciagle w jakis luźnych sukienkach
w nic sie nie mieszczę bo wszystko ciasne albo bardzo brzuch uwydatnia i chodzę ciagle w jakis luźnych sukienkach