Kurde, człowiek to głupi jednak
a już baba planująca ciążę to w ogóle ...
Pisałam Wam, ze z tego cyklu to raczej nic nie będzie, oczywiście nie planowałam wypatrywania ciąży, to się wzięłam i tej owulacji teraz czepiłam
bez sensu haha. A miałam odpuścić i zupełnie wyluzować, nooooo 
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Aha w porządku.To było odniesienie do tego, że lekarz kazał zrobić testTak napisała
Dlatego mnie to zdziwiło.
Kłucia w okolicach jajnika są częste przed owu. Jak patrzę na cykl styczniowy, w którym zaszłam, to te kłucia mam zaznaczone 27.01 a owu, śluz jak białko jaja kurzego i zapłodnienie miałam 28.01Następnego dnia już totalnie sucho, nie szło się kochać, szyjka nisko i zamknięta.
Tylko śluz już miałam, teraz raczej sucho. A szyjka z kolei chyba wysoko i otwarta
bleucoco
U każdego inaczej jest z tym śluzem co do owu. Ogólnie wg badań owulacja najczęściej występuje w dniu szczytu śluzu czyli wtedy kiedy ten śluz jest najlepszej jakości, ale może tak być, że owu wystąpi na 3 dni przed lub 3 dni po tym śluzie, czyli jak już jest sucho teżTylko śluz już miałam, teraz raczej sucho. A szyjka z kolei chyba wysoko i otwartaale na tym się nie znam w sumie, zglupiec można! Dobra, odpuszczam temat, bo bez sensu dla mnie takie gdybanie i doszukiwanie się nie wiadomo czego
![]()
U każdego inaczej jest z tym śluzem co do owu. Ogólnie wg badań owulacja najczęściej występuje w dniu szczytu śluzu czyli wtedy kiedy ten śluz jest najlepszej jakości, ale może tak być, że owu wystąpi na 3 dni przed lub 3 dni po tym śluzie, czyli jak już jest sucho teżTo zależy od organizmu
![]()
Weź mi tak nie mów, bo bez kitu za chwilę będę miała wszystkie możliwe ciążowe objawy
bleucoco
HahaWeź mi tak nie mów, bo bez kitu za chwilę będę miała wszystkie możliwe ciążowe objawy![]()
M_P_90
U mnie dzien po byla temp 36,9, na nastepny tez, a pozniej 37,1 I tak zostaloAle widzę że nie dzień po u Ciebie a dwa dni po wystąpił porządny skok więc to może być różnie![]()
Aksamitka28
Ja zazwyczaj mam bóle owulacyjne, w tym miesiącu 3 dni miałam kłucia, w poniedziałek krótko silne kłucie i teraz mam co jakiś czas ciągnięcie w macicy....i tak pewnie do okresuDziewczyny, wiem, że część z Was miewa silne bóle owulacyjne. Ja nigdy nie miałam, więc może mi podpowiedziecie. Jak już wspomniałam kilka razy () owulację miałam prawdopodobnie przedwczoraj. Jeszcze wczoraj i dziś też miewam takie kłucia jajnika - to może mieć jakiś związek z owulacją? W sumie wg aplikacji owulację powinnam mieć dopiero jutro. Z doskoku nagle zrobiłam w środę ten test i wyszło, ale też w sumie nie wiadomo, na ile to prawda, co nie?
![]()
reklama
Gigi Tg
Mój mąż miał wyniki po 2 dniach (wysłane pocztą)Nie wytrzymałam, zrobiłam test...9dpo Biel totalna a mój M idzie dziś na badanie nasienia. Wiecie może czy długo się czeka na wyniki?