Może pojedź na IP? Jak dobrze wyczytałam pozytywny test ciążowy A potem te plamienia? U mnie 2 pierwsze dni brązowych plamien A na 3 już krew, to wtedy poronienie już się zaczęło wg lekarza na IP, w 1 dniu plamien dostalam luteine i duphaston ale już było za późno jak się potem okazałoNo właśnie dzisiaj mam brązowe plamienie
A wczoraj chyba spanikowałam to też nie było krwawienie tylko plamienie☹
reklama
Magdusia88
Fanka BB :)
Spokojnie to wcale nie musi zwoastowac najgorszego!!! Zupełnie się z tym nie zgadzam! Odpoczywaj i idź w poniedziałek do lekarza. Znam wiele kobiet które krwawiły w ciąży i mają zdrowe dzieci. Bądź dobrej myśliNo właśnie dzisiaj mam brązowe plamienie
A wczoraj chyba spanikowałam to też nie było krwawienie tylko plamienie [emoji848][emoji852]
EDIT: jak chcesz to jedz na IP. Ja bym nie jechała, ale to ja... Jak ma sie coś wydarzyć to się wydarzy, nieważne czy w domu czy w szpitalu.
karmelek94
Zaciekawiona BB
Justi1234
Mi się sprawdziło, ale mojej mamie i siostrze nie. Ale też ciekawi mnie czy Wam się sprawdziłoDziewczyny wierzycie w ten chiński kalendarz płci?Mi w sumie się 2x spełniło
![]()
Mooni89
Mi dzisiaj ani rano ani wieczorem się wogole nie pienilo, coś w tym pewnie jest ale może po terminie @ jak się jest w ciąży.Ja sobie dziś zrobiłam taki test ale z proszku do pieczenia [emoji23] i oto efekt [emoji23]Zobacz załącznik 1154099
Mooni89
Mi też dwa razy się spelniloDziewczyny wierzycie w ten chiński kalendarz płci?Mi w sumie się 2x spełniło
![]()
bleucoco
Jeśli żywoczerwona krew a nie brązowa to to krwawienie a nie plamienie. Dlaczego nie powtórzysz testu albo nie zrobisz bety skoro masz taką sytuację wątpliwą jak teraz piszesz?No właśnie dzisiaj mam brązowe plamienie
A wczoraj chyba spanikowałam to też nie było krwawienie tylko plamienie☹
bleucoco
Duphaston niestety nie utrzyma ciąży, która jest nieprawidłowa jakkolwiek by to brutalnie nie brzmiało. Jeśli zarodek był wadliwy to organizm i tak go usunie i tak to właśnie bywa najczęściej w tak wczesnych ciążachMoże pojedź na IP? Jak dobrze wyczytałam pozytywny test ciążowy A potem te plamienia? U mnie 2 pierwsze dni brązowych plamien A na 3 już krew, to wtedy poronienie już się zaczęło wg lekarza na IP, w 1 dniu plamien dostalam luteine i duphaston ale już było za późno jak się potem okazało![]()
bleucoco
U nas się sprawdziłoMi też dwa razy się spelnilo![]()
reklama
bleucoco
Ja uważam, że lepiej jest zrobić badanie betaHCG we własnym zakresie, powtórzyć po 48h i będzie wiadomo czy ciąża rozwija się prawidłowo. Czy na IP jest sens jechać? Zależy na kogo się trafiSpokojnie to wcale nie musi zwoastowac najgorszego!!! Zupełnie się z tym nie zgadzam! Odpoczywaj i idź w poniedziałek do lekarza. Znam wiele kobiet które krwawiły w ciąży i mają zdrowe dzieci. Bądź dobrej myśli
EDIT: jak chcesz to jedz na IP. Ja bym nie jechała, ale to ja... Jak ma sie coś wydarzyć to się wydarzy, nieważne czy w domu czy w szpitalu.