bazylia128
Fanka BB :)
Beta: 258,1 ja juz nie wiem co myslec ? 11 dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jeny jak ja pisze, trzy razy "tutaj". Chyba muszę się przespać albo zjeść czekolady![]()
Ja bylam u Dworniaka-specyfik malo gada ale to nie jest wazne przeciezDziewczyny z Invimed Warszawa
Zmieniam lekarza
I chcę albo Kaczyń...albo Dwornia...
Kacz...jest na urlopie
Polecacie tracić cykl bo on jest na urlopie
Czy Dwo...może być?
Plis podpowiedzcie
To ile teraz urosło? Liczyłaś?Beta: 258,1 ja juz nie wiem co myslec ? 11 dpt
No przeciez rosnieBeta: 258,1 ja juz nie wiem co myslec ? 11 dpt
Kochana nie nartw sie.Ja mialam 4 pecherzyki z tego 3 zarodku a z nich 2 superowe ktore mi podano-teraz czekam.Trzeci niestety nie mrozilam bo lekarz powiedzial ze do 5 doby on nue dotrwa.Wuec jak sie nie uda to zaczne od nowaDziewczyny ja już po - 4 komórkinie wiem nawet czy dojrzałe
zaraz mam wizytę u lekarza do wypisu. Estradiol dziś ponad 2000 wiec spadł z ostatnich 3200. Nie wiem jak z progesteronem bo po lekach mam już 14...oni chcą żeby odbył się świeży transfer jeśli oczywiście komórki się zapłodnią i będzie co transferować. Głowa mi pęka i płakać mi się chce, tyle stresu to wszystko kosztuje
nie wiem co z wlewem z accofilu bo nie wiem czy się coś zapłodni
a transfer jeśli będzie to w środe. Narazie czekam aż inna lekarka rozczyta się z pisma innego lekarza. Ja pierdole
![]()
Uffff... Dostałam @Też nie wiem, może znajdzie się za chwilę tutaj ktoś co coś więcej powie. Jak nie ma to nie przejmuj się za bardzo, ale powiedz o tym lekarzowi przy następniej wizycie.
Wszystkiego najlepszego rowisnicoA mam. 37 na karku...... Dziękuję![]()
Rośnie, ładnie! Głową do goryBeta: 258,1 ja juz nie wiem co myslec ? 11 dpt