reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

no weeeez:o niezbyt zacne grono bo w ciążę nie może biedne zajść ❤ Każda nowa osoba to osoba z mega problemem, więc im mniej takich tym lepiej - no. Już zrozumiała?😜
Wiem wiem zrozumiałam 😝😝 ale nasze grono jest zacne tylko ten jeden mankament .... brak ciąży 😔
Ale wszystkie wkoncu będziemy brzuchate ja już nie biorę innej opcji pod uwagę bo osiwieje ..

reklama
Podejście 12234.... przygarniecie człowieka ? :) Pisałam kilka razy , bez odpowiedzi więc juz w nerwach usuwałam posty a nawet założyłam nowy wątek [emoji2356] mimo to dostalam reprymende,że mam się tu odezwać [emoji23] ...

Dziś mój 2 dc i o 21:00 przyjmuję pierwszą dawkę menopuru 1200j w dawce 150ml ... w sobote pierwszwy monitoring [emoji2955] ...
Mam wysokie amh bo 5.05 i Dr powiedzial,że jestem na granicy i raczej mam się nie napalać na świeży transfer bo jest duze prawdopodobieństwo hiperstymulacji... ja oczywiście jestem napalona na granicy hehe i mam nadzieję,że się uda i nie będę musiała dlugo czekać [emoji6] generalnie staramy się już z 8 lat wiec ciąża to dla mnie abstrakcja [emoji2955]
Hej ja też mam wysokie AMH i też jest ryzyko hiperstymulacji :/ mega bym chciała, żeby udało się zrobić od razu transfer, ale skoro czekam tak długo to poczekam jeszcze ten miesiąc, żeby tylko wszystko się udało i nie było komplikacji... Jutro idę na pierwszy podgląd jajeczek ;)

@Mirka30 jak sie czulas w 3dt?Kurde moj brzuch wyglada jakbym byla w conajmniej 4 miesiacu-spodenki ktore niedawno kupilam cisnal mnie.Cycki mam jakby napompowane lub sztucznue sterczace🥴a brzuch to mnie tak pobolewa od czasu do czasu jak na @ ale coraz slabiej😪boje sie ze nic sie nie dzieje😱😱

A mi nigdy ciąży nie pokazały a byłam i nawet urodziłam buehehe. Te oszukańcze to te „cień cienia” gdy niby widać ale nie widać... A to nie jest zakres pomiarowy testu - cień. Ja jestem za Hcg i bardziej diagnostyczne nawet:-) ale teścik tez może być niech Ci będzie. Ale to paradoks ze mi nigdy test nie wyszedł....
Zgodze sie z tym ze testy zdarzaj sie wadliwe,druga strona medalu jest tak ,ze jak sie je robi za szybko to trzeba sobie podziekowac a nie testy przeklinac .😄😄

reklama
@Mirka30 jak sie czulas w 3dt?Kurde moj brzuch wyglada jakbym byla w conajmniej 4 miesiacu-spodenki ktore niedawno kupilam cisnal mnie.Cycki mam jakby napompowane lub sztucznue sterczace🥴a brzuch to mnie tak pobolewa od czasu do czasu jak na @ ale coraz slabiej😪boje sie ze nic sie nie dzieje😱😱

Miałam dosłownie tak samo, identycznie... Do teraz mnie pobolewa podbrzusze i mam nadal wzdęty brzuch... Z tego co się już dowiedziałam to niby dobry znak więc się nic nie martw 😘😘

Do góry