reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
O kuwa.....sory ale mój nawet nie piśnie na temat bałaganu.... zwłaszcza przy dzieciach. Jak chce to sam sprząta a nawet gotuje rosołek dla swojej córuni. Zawsze powtarzam jak rzucę pracę to mogę być kurą.domową a tak to powinien jeszcze mi dopłacać że dzieci przypilnowanie i obiad czasami podany.

No widzisz jakiego masz kochanego męża.. 😘

Nie usprawiedliwiam Twojego męża ani trochę ale ja w takich nerwach i rozpaczy po nieudanej inseminacji zobaczyłam mojego męża jak pali papierosa to wykrzyczałem ze to przez niego nie mamy dzieci i miał poprawić nasienie a pali po kryjomu i ze pójdę na dyskotekę i będę się puszczać żeby tylko zajść w ciąże z kimkolwiek ... bardzo tego żałowałam oj baaaaaardzo.
🥺🥺🥺
Twój mąż na pewno nie myśli tak jak powiedział

Mam nadzieję że nie myśli, ale niestety bardzo mnie tym zranił ☹️ Spróbuje się ogarnąć jakoś.. Dziękuje ❤️

Wiem i właśnie chyba zaczynam się stresować 😱😔 juz chyba z milion razy płakałam 🤦‍♀️(chyba mam w sobie jeszxze za dużo hormonów 🤦‍♀️) wcześniej się tak nie bałam, nie stresowałam... Gdy byłam przed punkcja i myślałam że będzie świeży transfer 😔 Teraz to emocje sięgają zenitu 😔😔😔😔 Boże dlaczego musimy tyle przejść w życiu aby móc przytulić swoje maleństwo 😔😔😔

Jeszcze dużo emocji przed Tobą, a hormony nie ułatwiają sprawy niestety, ale przetrwamy, byle to wszystko zaprowadziło nas do celu 😘

Hehehe jest napisane jak byk-blue a Ty kupilas myslac ze czarny.tylko Ty moglas to zrobic🤪🤪
Tak tylko ja ;) Wtedy odebralam wyniki estriadolu i tez przeciez juz bylam zeschizowana ze taki niski i oczywiscie wypisywalam juz @fredka84 smsy ;) Kiedys wyszlam po cichaczu z pracy na zakupy i poszlam do biedry i cos wtedy rzucili i strasznie duzo ludzi bylo az sie przepychali a akurat zadzwonil do mnie klient i musialam podac dane a troche tego bylo to zeby sie wymiescic usiadlam na podlodze miedzy regalami z teczką ;) i wszyscy mnie omijali ;) No jakos trzeba sobie radzic ;)

Mireczko 10 oddechów i uspokój się bo fasolce zaszkodzi. Chłop jak chłop zawsze wkurzyć potrafi a że my w tym trudnym czasie wyglądamy i czujemy się jak beczka hormonów to oni nie rozumieją. Mój ostatnio dostał opierdziel że za mało kanapek bierze do pracy a w domu wpierdala słodycze i co tylko może. Afera na pół wsi o kanapki i mówi do mnie ze jak tak będę stekac to on tego nie wytrzyma i zamieszka w lesie😂😂😂

Masz racje, dziękuję postaram się otrząsnąć z tego ❤️😘

reklama
Do góry