Ja mam dni w kratkę tym się nie przejmuj że dzisiaj nie masz objawówDziewczyny juz dzisiaj nawet sutki mnie nie bola... mdłości żadnych... jeść mi się nie chce tak jak normalnie jadłam w nocy... obudzialam się i po prostu głodu nie czuje... jutro zrobię betę ale coś czuje ze będę się z wami żegnać... to nie przypadek ze nagle wszytskie objawy ustały... tyle się staraliśmy o pierwsze dzieciątko![]()
reklama
Ja znowu z dziewczynami miałam wszystko co można było mieć a teraz jakoś inaczej.narazieDlatego czuje ze bedzie coreczka![]()
Asiorekk89
Fanka BB :)
Pęcherzyk już z pewnością zobaczyszCześć dziewczynyJa powolutku szykuję się do lekarza, mam nadzieję, że wszystko jest ok i będzie prowadzić moją ciążę. Jedyne czego się obawiam to to, że jeszcze jest za wcześnie na jakieś badania
Bo to dopiero 5 tc.
Asiorekk89
Kochana będzie wszystko dobrze , ja wierze w to , ze to tylko błąd w laboratoriumDziękuje dziewczynystaram się myśleć pozytywnie ale wiadomo różnie to może być... staram sobie przetłumaczyć ze jeżeli byłoby z jakaś wada duża to lepiej żeby się nie męczyło na świecie tylko odeszło do aniołków... a jak będzie wszytsko oki to będę skakać z radości. Jutro zrobię betę jak będzie spadać to wiadomo co i jak tylko jeszcze potwierdzę za tydzień usg... A jak będzie przyrost lub jakiś Dźwiny błąd w labolatorium to i tak za 2 tyg usg. Wole wiedzieć wcześniej czy jest wszytsko dobrze...
Niedobrana
Aktywna w BB
Ja tez , ze będzie druga córeczka ❤
My z mężem jeszcze zanim
Oczywiscie ze same onjawyto nie wyznacznik ciąży ti sie zgadzam. Jednak gdy nagle z dnia na dzień objawy wszystkie ustepuja to moze byc sygnał. Powtarzam może by sygnał, ale tez nie musi. Jednak warto wtedy sprawdzić co i jak. Niestety taka jest prawda. I tu nie ma sie co oszukiwać. Przu obumarłej ciąży tak jest i 90% kobiet to potwierdzi. Ciało i mózg otrzymują sygnał że przestała się rozwijać. Ale jeszcze zostaje 10 %. I napewno @Invicta jest, w tych 10 % wierze w to. ❤❤❤
Ja wiem ze nie powinnam tak pisać bo tu na forum jeszcze moze sie wiele zdarzyćale musimy y świadome ze tak sie zdarza i to czesciej niz nam sie to wydaje i tak jakby to bylo normalne. A tak iswiadomienie sobie że jednak mamy dalej 50 %szans jest napewno dla nas zdrowsze ❤❤❤
Mi nawet lekarz mówił, że jak na usg widać dobrze zagnieżdżony pęcherzyk to ryzyko poronienia zmniejsza się do 15-20%, a to brzmi nawet lepiej niż 50%, więc nastawiam się pozytywnie
Ja dzisiaj na wizytę i dam znać po co słychać u fasolki.
Pettitbelle
Czy ktoras z was ma problem z zajadami ? jak cobie radzicie? czy masc cynkowa jest bezpieczna? zastanawiam sie nad dodatkowa suplementacja witaminy b2
Ja też mam mega w kratkę mdłości od jakiegoś czasu (wcześniej były stałe) i też się denerwowałam, ale trzeba korzystać z tych dobrych momentów!Ja mam dni w kratkę tym się nie przejmuj że dzisiaj nie masz objawówWierzę że będzie dobrze
Eh dziewczyny, jestem okropnie zła. Niestety, ale mój ulubiony ginekolog stwierdził, że on nie sprawdza czy kobieta jest w ciąży czy nie
Gdzie pokazywałam mu usg
Kazał przyjść za 3 tygodnie wtedy może coś sprawdzi

reklama
Dziwny jakiśEh dziewczyny, jestem okropnie zła. Niestety, ale mój ulubiony ginekolog stwierdził, że on nie sprawdza czy kobieta jest w ciąży czy nieGdzie pokazywałam mu usg
Kazał przyjść za 3 tygodnie wtedy może coś sprawdzi
![]()