JestemMama!
Fanka BB :)
Ja osobiście planuje nawet wyjazd do Częstochowy prosić Matkę Boska o ten cudKochana uwierz mi ze ja miałam takie chwile zwątpienia ze chciałam iść do kościoła i się modlić żeby Bóg mi pozwolił podejść do tego in vitro bo wszystkie znaki na niebie i ziemi stawały przede mną z napisem NIE!! STOP!!! Wszystko co mogło pójść nie tak - szło nie tak !!!
ale dziś już wiem ze jak nie drzwiami to oknem jak nie oknem to przez komin !!!
Na początku byłam niepewna, rozmyślałam coni jak a teraz mam pazury jak lwica i byle do przodu!!! ❤ Nawet ostatnio już byłam o włos od tego żeby mi nie zrobili histeroskopi ale powiedziałam sobie Nie ma takiej ***** opcji !!!!
Bądź dzielna ❤❤❤
 osobiście jestem osobą wierząca ale nie praktykującą
  osobiście jestem osobą wierząca ale nie praktykującą  w Częstochowie byłam raz z moją ukochana Babcia
 w Częstochowie byłam raz z moją ukochana Babcia  i po prostu czuje potrzebę aby tam pojechać, jak nie przed transferem to zaraz po
 i po prostu czuje potrzebę aby tam pojechać, jak nie przed transferem to zaraz po  Boże widzicie jaka ja glupia
 Boże widzicie jaka ja glupia  pisze to i znów ryczę
pisze to i znów ryczę  boziu nie wytrzymam do poniedziałku, do tego abym miała pewność że mnie mój doktorek przyjmie
 boziu nie wytrzymam do poniedziałku, do tego abym miała pewność że mnie mój doktorek przyjmie  chyba tym najbardziej się stresuje
 chyba tym najbardziej się stresuje 

jak nie pomoże na zagnieżdżenie, to zmarszczki mi chociaż wypłaszczy
jak nie pomoże na zagnieżdżenie, to zmarszczki mi chociaż wypłaszczy