Niespodziewajka
Fanka BB :)
Ja n razie mam 3x1 bo miałam silne leki przed ciaza. Zoabczymy co powie kardiolog w sierpniu kl zrobi mi badaniaJa mam 2x1 i acard 1x1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja n razie mam 3x1 bo miałam silne leki przed ciaza. Zoabczymy co powie kardiolog w sierpniu kl zrobi mi badaniaJa mam 2x1 i acard 1x1
Staram się Dla maluszka coś zjesc ❤Za mało jesz! Żebyś nie nabawiła się anemii. Może jakieś warzywa- owoce w musie? Lub zblendowane?
Zobaczymy co będzie dalej... na razie cisnienie jest za niskie pryz wysokim pulsie. Choc jeszcze do wczoraj było w miarę ok- wszystko lekko podwyższone. Ja mam jeszcze jeden minus- dużo rzeczy w tym leków mnie uczula.Ilość dopegytu 2*1 czy 3*1 to taki tylko na wyrównanie trochę na początku taki włączają ja pod koniec z synem brałam po 8 szt dziennie.
Dobre pytanie !Dziewczyny czy rozwazacie szczepienie sie przeciwko grypie oraz krztusiec, tezec, błonica?
Ja swego czasu na grypę się szczepilam ale zawsze odrazy po szczepieniu taka chora że prawie umierałam więc teraz odpuszczę a o reszcie nawet nie słyszałam i nie myslalamDziewczyny czy rozwazacie szczepienie sie przeciwko grypie oraz krztusiec, tezec, błonica?
U mnie to samo. Niskie ciśnienie i wysoki puls [emoji17]Zobaczymy co będzie dalej... na razie cisnienie jest za niskie pryz wysokim pulsie. Choc jeszcze do wczoraj było w miarę ok- wszystko lekko podwyższone. Ja mam jeszcze jeden minus- dużo rzeczy w tym leków mnie uczula. [emoji23][emoji28]
A dlaczego na błonice, tezec i krztusiec? Na grypę nigdy się nie szczepię więc teraz tym bardziej nie [emoji6]Dziewczyny czy rozwazacie szczepienie sie przeciwko grypie oraz krztusiec, tezec, błonica?
Dobre pytanie !