Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wlasnie czekam na męża i córe, cos dlugo jada,hi

a ona od wrzesnia idzie do zerowki?no biedna , biedna al enarazie nie ma innej opcji, jak chce jezdzic do przedszkola to musi tak niestety wracac, ale ona sie juz przyzwyczailaOj biedna ta twoja cora tak pozno wracac do domua ona od wrzesnia idzie do zerowki?
No tak jak mus to mus,zaraz bedzie urodzinki miala nie?szykuj tam imprezkeno biedna , biedna al enarazie nie ma innej opcji, jak chce jezdzic do przedszkola to musi tak niestety wracac, ale ona sie juz przyzwyczaila
a ona idzie do zerowki tak , do szkoly

Wejdz i zobacz to cos takiego jak moja generacja mozesz poznac ludzi itp.ja jestem na tej generacji tez i na bachu jak nie mam co robic to tam zagladam zobacz sobiemadzia a co to jest to bachu
przyslali mi to na poczte dlatego tam weszlam a tak tez nie wiedzialam o czyms takim