• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszki z maja 2007

Cześć dziewczyny Nadinka w końcu zasneła więc mam w końcu czas zwłaszcza, że mężuś na notce to nie ma kłótni o kompa. widzę, że stronka sie powiększa już 14 stron!!! Super

reklama
talk to prawda ja tez tam zagladam ale nie kazdej chodzi tamto forum wiec piszemy tu i tu hi
a co dzis wieczorem porabiacie bo ja nawet nie wiem o ktorej maz wroci wiec zostalo mi czekanie

Cześć dziewczyny Nadinka w końcu zasneła więc mam w końcu czas zwłaszcza, że mężuś na notce to nie ma kłótni o kompa. widzę, że stronka sie powiększa już 14 stron!!! Super
O widze ze twoj tez na nocki chodzi moj tez niestety,a mieszkacie sami czy moze z tesciami?:tak::tak::tak:a dlugo po slubie jestescie???sory ze tak pytam ale my tak zawsze

Mieszkami na szczęście sami. Ślub braliśmy 17 sierpnia 2007 czyli po narodzinach Nadinki. mieliśmy zaplanowany na 3 maja ale okazało się że jestem w ciąży i musieliśmy przesunąć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry