reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
38 stopni lekarz jeszcze nie odpisał o teraz nie wiem brać apap czy nie 😔 jakiś dół mnie złapał z tym choróbskiem boję się, że coś się stanie 😢
Idź do lekarza. Jak widzisz jestem przykładem że nigdy nic nie jest pewne. Moje plamienia też były różne, raz czerwone raz brązowe i wszystko jest ok. Same możemy tylko gdybać.
A w szpitalu nie sprawdza? Ja bym raczej pojechala.
W ciąży z córką paznokciem zadrapalam ledwie szyjkę bo chciałam sprawdzić czy nadal jest jak powinna i też mi niezłe krew poleciała. Spokojnie, będzie dobrze. Szyjka jest teraz mega przekrwiona. Głowa do góry.

Ja też nie mogę spać ale to u mnie i tak było od dawna. Mi dokuczają plecy i często mam problem ze spaniem. A teraz często nad ranem jestem głodna i muszę coś zejść
Tak.

Powodem może też być późną kolacja lub kolacja na słodko. Ja głupia w wieczór przed badaniem o 23:00 wciągnęłam kilka łyżek fasolki. Wystarczyło, żeby cukier skoczył na 90. :yes:
Powtórz nawet tak dla siebie badanie. Uważaj na kolację. :wink:

Smutna wiadomość. :sad:
Jak się uda, to daj nam szybciutko znać. Powodzenia.

Na 12tc.

Jechać do szpitala na izbę. Albo szybciutko do lekarza. Trzymam kciuki za dobre wieści.

Bardzo mi przykro. :sad:
Życzę powodzenia następnym razem. Zdrówka.

Wizytuję dzisiaj u drugiego lekarza w innym mieście. Mam nadzieję, że z kropkiem wszystko ok i może ten dr coś powie na temat moich plamień, to już 3 tygodnie. Odezwę się wieczorem.

Jezu dziewczyny, stresu przeżyłam niesamowitego zwłaszcza że ostatnie dni w pracy dały mi popalić I czułam się w ogóle bardzo średnio. Ale udało mi się wbić do innego lekarza, zrobił mi usg I widziałam moją fasolkę która ma już prawie 1.5cm. Nie do końca wiadomo skąd krwawienie bo powodów może być sporo ale póki co dostałam L4 i luteine. Mam nadzieję że będzie dobrze:) od razu jakiś taki weekend spokojniejszy a i przy okazji krwawienie ustało

Może jestem dziwna ale ja w tej plamce widzę już głowę i zaczątki twarzy 😂

Załączniki

• 20200731_105543.jpg
    20200731_105543.jpg
    921,9 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Jezu dziewczyny, stresu przeżyłam niesamowitego zwłaszcza że ostatnie dni w pracy dały mi popalić I czułam się w ogóle bardzo średnio. Ale udało mi się wbić do innego lekarza, zrobił mi usg I widziałam moją fasolkę która ma już prawie 1.5cm. Nie do końca wiadomo skąd krwawienie bo powodów może być sporo ale póki co dostałam L4 i luteine. Mam nadzieję że będzie dobrze:) od razu jakiś taki weekend spokojniejszy a i przy okazji krwawienie ustało
Super zdrówka życzę dla was😁

Do góry