klaudiaanita
Fanka BB :)
Hej dziewczyny 
Ostatnia @ u mnie 2 lipca
Zrobilam dzisiaj betę i wynik 1770❤

Ostatnia @ u mnie 2 lipca
Zrobilam dzisiaj betę i wynik 1770❤
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jeśli poinformujesz przed skończonym 12 tc i kończy Ci się wtedy umowaAle nie może Ci dać wypowiedzenia jak jesteś w ciąży![]()
Ja praktycznie nie mam żadnych objawówDziwczyny tak sie zastanawiam.. czy to normalne ze moj jedyny objaw ciazy jaki mam... a mianowicie tylko mdlosci... to dobrze?
W mojej pierwszej ciazy ktora poronilam mialam tego mnustwo.. bol piersi, lekkie skurcze brzycha, zmeczenie, siusiu.. i zero mdlosci.
Teraz mam tylko mdlosci.
Tak, ale ona pisze, że jej się kończyć będzie na macierzyńskimMoże jeśli poinformujesz przed skończonym 12 tc i kończy Ci się wtedy umowa
To tak jak ja[emoji6]Ja praktycznie nie mam żadnych objawów [emoji2957] co prawda nie mam porównania bo to moja pierwsza ciąża, ale tak serio to przez to praktycznie zapominam że jestem w [emoji1767][emoji2370]
Może jestem trochę bardziej senna i piersi są wrażliwe ale poza tym to nic [emoji2370]
Ja przestałam mierzyć dwa dni temu, miałam na poziomie 36.6-36.8Dziewczyny, a jaka macie ogólnie temp ciała?
U mnie to samo. Czasami zastanawiam się czy rzeczywiście jestem w ciąży. Ale testy ciazowe wychodzą takie, że kreska pojawia się już jak pasek robi się powoli mokry, no i jest ciemniejsza niż testowa.Ja praktycznie nie mam żadnych objawów [emoji2957] co prawda nie mam porównania bo to moja pierwsza ciąża, ale tak serio to przez to praktycznie zapominam że jestem w [emoji1767][emoji2370]
Może jestem trochę bardziej senna i piersi są wrażliwe ale poza tym to nic [emoji2370]
Dobre pytanie. W pierwszej ciąży która również poroniłam strasznie mnie bolały cycki i byłam senna. Powoli zbliżam się do testowania, a objawów brak i zaczynam myśleć, że chyba będzie dupa zbita :/ czy że jednak może ta druga ciaza będzie "bezobjawowa"Dziwczyny tak sie zastanawiam.. czy to normalne ze moj jedyny objaw ciazy jaki mam... a mianowicie tylko mdlosci... to dobrze?
W mojej pierwszej ciazy ktora poronilam mialam tego mnustwo.. bol piersi, lekkie skurcze brzycha, zmeczenie, siusiu.. i zero mdlosci.
Teraz mam tylko mdlosci.