Zapisane. Dziękuję;*Invag![]()
reklama
A badałaś poziom progesteronu ??Dziewczyny czy jak dodałam sobie utrogestan 1 globulek popołudniu to mogłam. Pobolewa mnie brzuch wiec stwierdziłam ze może to jest związane z tym ze właśnie wtedy mam tylko duphaston a leki dowciapne mam rano i wieczorem ???? Hmmmm
Aduś16
Fanka BB :)
No jasne, slyszalam! Sama byłam w ciąży z 1BB tylko pozamacicznaDziewczyny czy ktoś miał, słyszał o ciąży z zarodka 3BB?
Aduś jak się czujesz .???No jasne, slyszalam! Sama byłam w ciąży z 1BB tylko pozamaciczna
Aduś16
Hej, super.. Zmęczona plazowaniem, mieliśmy przyjaciół w gościach, a jutro albo we wtorek na camping wyruszamyAduś jak się czujesz .???

KarolinaJ79
Ostatni był 21 ng/mlA badałaś poziom progesteronu ??
KarolinaJ79
Będzie dobrze zobaczysz !!!Hej, super.. Zmęczona plazowaniem, mieliśmy przyjaciół w gościach, a jutro albo we wtorek na camping wyruszamyMuszę zająć się czymś aby nie myśleć o hodowli bo wtedy mnie w żołądku ze stresu ściska.. Staram się całkiem o tym zapomnieć..
Pewnie, super plan trochę głowę wyłączyszHej, super.. Zmęczona plazowaniem, mieliśmy przyjaciół w gościach, a jutro albo we wtorek na camping wyruszamyMuszę zająć się czymś aby nie myśleć o hodowli bo wtedy mnie w żołądku ze stresu ściska.. Staram się całkiem o tym zapomnieć..
A to nie spoko. Jak dołozysz tabletkę nic się nie stanie tego chyba nie da się przedawkowaćOstatni był 21 ng/ml
reklama
KarolinaJ79
Wiem tylko tyle ze ustąpił ból brzucha popołudniu po tej globulce po jakich 40 min. Mogę ewentualnie wieczorem wziasc 1 zamiast 2 i dawka będzie ta sama hmmmA to nie spoko. Jak dołozysz tabletkę nic się nie stanie tego chyba nie da się przedawkować.
Podziel się: