Co lekarz to inna teoria...Mi mój znowu mówił że nie ma to wpływu wcale jak zwykle przeziębienie... Moja koleżanka za miesiąc rodzi chodzi do ordynatora szpitala i też mówił że nie ma to wpływu
Mam nadzieję że do naszego rozwiązania się to uspokoi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Co lekarz to inna teoria...Mi mój znowu mówił że nie ma to wpływu wcale jak zwykle przeziębienie... Moja koleżanka za miesiąc rodzi chodzi do ordynatora szpitala i też mówił że nie ma to wpływu
Co lekarz to inna teoria...
Dokładnie też mam taką nadzieję bo to wszystko tylko nerwy psuje.Co lekarz to inna teoria...
Ja z racji że mam nadciśnienie obie dziewczyny miały takie tętno. Raz 160 raz 150 i mówił lekarz że inaczej nie będzieDziewczyny ja po usgi plamienie nie wiadomo skąd się wzięło bo na usg wszytsko wporzadku
serduszko 142/min 12,4 mm
może zadam głupie pytanie ale tydzień temu na usg serce biło 164/min liczę na to ze to norma ze raz może być tak a raz tak prawda?
Boooniu uspokoiłas mnieJa z racji że mam nadciśnienie obie dziewczyny miały takie tętno. Raz 160 raz 150 i mówił lekarz że inaczej nie będzie
Żegnam się z Wami dziewczyny. Dziś po usg okazało się że kilka dni temu mozja ciąża obumarła. Wszystko przez krwiaka, który prawdopodobnie oderwał kosmowke i przez to serduszko przestało bic[emoji17] jestem zalamana.. Teraz muszę albo poczekać tydzień aż poronię albo zgłosić się do szpitala. Odstawiam oczywiście luteinę i Duphaston, który był przepisany na tego krwiaka i czekam.. Maksymalnie do środy jak nic nie będzie to w czwartek idę do szpitala..
Ja zaczęłam plamić w sobotę i dzisiaj byłam na usg... lekarz powiedział ze czasami są takie plamienia ale zawsze trzeba skontrolować... ja pewnie gdybym miała w niedziele lekarza to poszłabym w niedziele ale to jaU Mnie znowu jasno różowe plamieniatydzień spokoju i znowu powtórka z rozrywki ... , wizytę planowana mam w środę nie wiem czy poczekać na nią w spokoju czy pędzić znowu do lekarza ?
![]()