annemarie
Fanka BB :)
Ja 177 i tez blizniaczaJa w ciąży bliźniaczej na e weryfikacji czyli ok 10dpt miałam betę 6366 także spoko. Taki wynik możliwy.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 177 i tez blizniaczaJa w ciąży bliźniaczej na e weryfikacji czyli ok 10dpt miałam betę 6366 także spoko. Taki wynik możliwy.
Jak będą dwie kropeczki to bedzie podwójne szczęścieMogl sie podzielic![]()
Hejka.
Dziewczyny Estradiol mam 72 a prg 6.4.
Wynika z tego że jestem po jajeczkowaniu w sobotę, jutro jadę na usg kontrolę i w czwartek prawdopodobnie transfer, boziuuuu nadzieja i uśmiech powrócił. Juyto zobaczumy jakie endo jest i jedziemy na naturalnym cyklu.
Prosze Was trzymajcie kciuki bo to moja oststnia szansa na mój cud i nadzieję że wkacu będę szczęśliwa mama.
Buziole dla Was![]()
Doskonale rozumiem.. mialam ten sam problem. U mnie na szczęście teraz wypadły zlote gody rodziców to kilka dni nie myslalam w ogóle. Nie stresuj się też brakiem objawów.. nie każdy je ma albo każdy ma inne. U mnie np teraz i przy poprzedniej udanej próbie "objawem" byly sny które pamiętałam w calosci po przebudzeniu. Normalnie nie pamiętam a od 2 tyg kazdy sen moge opowiedzieć ze szczegółamiCaly tydzień n czekania najdłuższy czas jaki moze byc
Objawów nawet sie szczerze to nie spodziewamDoskonale rozumiem.. mialam ten sam problem. U mnie na szczęście teraz wypadły zlote gody rodziców to kilka dni nie myslalam w ogóle. Nie stresuj się też brakiem objawów.. nie każdy je ma albo każdy ma inne. U mnie np teraz i przy poprzedniej udanej próbie "objawem" byly sny które pamiętałam w calosci po przebudzeniu. Normalnie nie pamiętam a od 2 tyg kazdy sen moge opowiedzieć ze szczegółami![]()
Jeju tak mi przykro kochana, co Ty musisz teraz przechodzićSama nie wiem co mam myslec i tym. Dziwne to wszystko. A jak by im sie taka pomyłka zdarzyła w 10dniu. Jestem wściekła bo nie wiem dalej na czym stojeplakac mi sie chce bo znowu czeka mnie duzo stresu
![]()
Trzymam kciuki!!! Już zaciągnęłam!!!Hejka.
Dziewczyny Estradiol mam 72 a prg 6.4.
Wynika z tego że jestem po jajeczkowaniu w sobotę, jutro jadę na usg kontrolę i w czwartek prawdopodobnie transfer, boziuuuu nadzieja i uśmiech powrócił. Juyto zobaczumy jakie endo jest i jedziemy na naturalnym cyklu.
Prosze Was trzymajcie kciuki bo to moja oststnia szansa na mój cud i nadzieję że wkacu będę szczęśliwa mama.
Buziole dla Was![]()
Hihih chyba ręcznyTrzymam kciuki!!! Już zaciągnęłam!!!