Wiem o czym mówisz ja jeszcze mam dziewczyny chore oczywiście mnie też złapałoTy sie ciesz ze nie masz mdlosci, i dobrze sie czujeszPowiem tak nie ma sie co stresowac bo co ma byc to bedzie. A taki stresik tez nie robi za dobrze dzidzi
Ja tez zaczelam 8tc i czuje wszystko, no mowie tak zle to jeszcze sie nie czulamw zadnej ciazy.... Dobrze ze narazie jeszcze maz jest to mi pomaga. W niedziele wyjezdza i ja nie wiem co wtedy zrobie
. Jestem wrakiem człowieka...
reklama
Marvelka89
Fanka BB :)
Taki mamy klimatWiem o czym mówisz ja jeszcze mam dziewczyny chore oczywiście mnie też złapało![]()
Marvelka89
Bardzo mi przykro współczujęŻegnam się z Wami dziewczyny. Dziś po usg okazało się że kilka dni temu mozja ciąża obumarła. Wszystko przez krwiaka, który prawdopodobnie oderwał kosmowke i przez to serduszko przestało bicjestem zalamana.. Teraz muszę albo poczekać tydzień aż poronię albo zgłosić się do szpitala. Odstawiam oczywiście luteinę i Duphaston, który był przepisany na tego krwiaka i czekam.. Maksymalnie do środy jak nic nie będzie to w czwartek idę do szpitala..
PałkaZapałka
Ja się powstrzymam do września . Odrost mam spory ale czytałam różne opinie tym bardziej że ja rozjaśniam trochę włosyDziewczyny jeszcze pytanie z innej beczki , co z farbowaniem włosów w 1 trymestrze ciąży ? Można nie można ?![]()
PałkaZapałka
Czy wam też niektóre objawy przychodzą z dnia na dzień?
Jutro mam wizytę. Czy powinn dostać jakieś dokumenty? Np jakieś potwierdzenie, że jestem w ciąży? Jest coś takiego w ogóle?
Jutro mam wizytę. Czy powinn dostać jakieś dokumenty? Np jakieś potwierdzenie, że jestem w ciąży? Jest coś takiego w ogóle?
Invicta
Trzeba wierzyc ze będzie dobrzeMy zaczynamy 8 smy tydzien .I serio nic nie czuje . Juz bym chciala zeby byl kolejny tydz , pon . I wizyta u lekarza . Strasznie sie boje uslyszec najgorszej wiadomosciWidzialam serduszko . Musi byc dobrze, prawda ?
Ja po wizycie. Serduszko pięknie bije. Po plamieniach ani śladu
. Lekarz powiedział że mam małego krwiaczka i to mogło być przyczyną. Narazie zostaję na luteinie i mam się oszczędzać. Następna wizyta za 2 tyg. Piękny widok takie bijące ❤
Asiorekk89
Tez mam małego krwiaczka , i z tego krwiaczka plamie .. oby znikł za 3 tygodnie .. bo już się wujka googla naczytałam jakie to niebezpieczne dla dzieckaJa po wizycie. Serduszko pięknie bije. Po plamieniach ani śladu. Lekarz powiedział że mam małego krwiaczka i to mogło być przyczyną. Narazie zostaję na luteinie i mam się oszczędzać. Następna wizyta za 2 tyg. Piękny widok takie bijące ❤
![]()
Niedobrana
Aktywna w BB
Czy wam też niektóre objawy przychodzą z dnia na dzień?
Mi objawy przychodzą jak chcą. Nie ma reguły. Wczoraj np. umierałam, a dzisiaj 10h w pracy i mogłabym jeszcze skoczyć na siłownię.
Mnie kadrowa prosiła żebym wzięła następnym razem od lekarza zaświadczenie od ciąży, więc chyba jest coś takiego
reklama
PałkaZapałka
Książeczka ciąży jest zakładana przy pierwszym USG? Nie wiem czego jutro oczekiwać i o co pytać.Mi objawy przychodzą jak chcą. Nie ma reguły. Wczoraj np. umierałam, a dzisiaj 10h w pracy i mogłabym jeszcze skoczyć na siłownię.
Mnie kadrowa prosiła żebym wzięła następnym razem od lekarza zaświadczenie od ciąży, więc chyba jest coś takiego. Ale jak chciałam mieć szybciej badania to wystarczyła książeczka ciąży.
Nie chcę jeszcze zgłaszać w pracy bo nie chce nikomu mowic- tylko mąż wie nikt inny. Ale w razie "W" wolę mieć takie poświadczenia czy cos