Już tutaj dziewczyny pisały ze wartości się nie liczą tylko przyrosty!!!! Pamiętaj głowa do góry!!!! Jesteś w ciazy babeczko !!!![]()
No wiem, ale jak zwykle panikuje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już tutaj dziewczyny pisały ze wartości się nie liczą tylko przyrosty!!!! Pamiętaj głowa do góry!!!! Jesteś w ciazy babeczko !!!![]()
Bazylia, ja będę trzymać kciuki za Twoją bete serduszko na następnej wizycie, a Ty myśli o moim serduszku, bo też nie umiem myśleć pozytywnie o sobie. I moja beta też mniej szaleje niż Dziewczyn, jest wyższa bo ciąża jest starsza, ale na porównywalnym etapie była niższa.JPRDL![]()
![]()
Ty i @klaudiaanita i ja - z takimi beciorami to ja w ten dzien jestem na wylocie ...
Podpytaj lekarza ja k nie to sama sobie zaplikuj wiecej proga -ja tak zrobilam
![]()
Pięknie jest ❤Dziewczyny mam wyniki i nie mogę w to uwierzyć -14dpt i beta 1355 ❤
SUPERMy już po wizycie. Papiery podpisane. Badania odane posprawdzane.teraz zostało czekać aż wredota @ się pojawi i mam się zgłosić. 2-4 dc najlepiej drugiego 1.5 godz przed wizytą na pobranie krwi w celu oznaczenia hormonów. I wtedy zostanie rozpisane stymulacja. Tak więc dalej czekamy![]()
Dziewczyny mam wyniki i nie mogę w to uwierzyć -14dpt i beta 1355 ❤
Ja też już pojajca piękne po 19-20mm , Endometrium super,aż Dr zachwalał choc generalnie nie zakodowalam jakiej grubowści ... 10 jaj
punkcja w piątek o 8;20 ... dzis o 21 2zOvitrell ... uff
Zaproponiwali opcje rozwijania zarodków z.opcją Trime-lapase ... macie doświadczenie w tym temacie ?
Niby mają lepsze warunki rozwoju i są monitorowane 24h [emoji848]
Progesteron jest dobry,za kilka dni podrośnie i następnym razem zrób na czczo to zobaczysz że będzie ponad 20Dziewczyny tylko nie wiem co. Progesteronem bo mam go 16,60 ng/ml????? A wizytę u lekarza dopiero 13.08 - USG- poproszę o wpisanie przy okazji![]()
My już po wizycie. Papiery podpisane. Badania odane posprawdzane.teraz zostało czekać aż wredota @ się pojawi i mam się zgłosić. 2-4 dc najlepiej drugiego 1.5 godz przed wizytą na pobranie krwi w celu oznaczenia hormonów. I wtedy zostanie rozpisane stymulacja. Tak więc dalej czekamy![]()