reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
JPRDL 😂 😂 😂 Ty i @klaudiaanita i ja - z takimi beciorami to ja w ten dzien jestem na wylocie ... 👍 Podpytaj lekarza ja k nie to sama sobie zaplikuj wiecej proga -ja tak zrobilam ;)
Bazylia, ja będę trzymać kciuki za Twoją bete serduszko na następnej wizycie, a Ty myśli o moim serduszku, bo też nie umiem myśleć pozytywnie o sobie. I moja beta też mniej szaleje niż Dziewczyn, jest wyższa bo ciąża jest starsza, ale na porównywalnym etapie była niższa.
Dziewczyny nie wiecie czy Duphaston wychodzi w krwi?
Jak zaczynałam przygodę z tym forum w lipcu 2018 była tutaj PaulinkaP, miała fatalne wyniki bety, sama nie wierzyłam, że coś może być z tego, a w grudniu 2018 podsyłała piękne zdjęcia z wielkim brzuchem przy choince. Ona, w moim odczuciu, w głębi siebie wierzyła i jej lekarz tez i mieli rację na szczęście!!!!!

Ta historia z Paulinka to chyba byla taka ze ona miala podane dwa zarodki i wtedy tak sie moglo zadziac ze beta roznie przysrastala... No i tak jak dziewczyny pisza nie liczy sie wartosc tylko przyrosty - ja uwazam ze u ciebie to juz tylko czekanie na prenatalne ;) Duphaston napewno nie wychodzi z krwi...

My już po wizycie. Papiery podpisane. Badania odane posprawdzane.teraz zostało czekać aż wredota @ się pojawi i mam się zgłosić. 2-4 dc najlepiej drugiego 1.5 godz przed wizytą na pobranie krwi w celu oznaczenia hormonów. I wtedy zostanie rozpisane stymulacja. Tak więc dalej czekamy🥰

My już po wizycie. Papiery podpisane. Badania odane posprawdzane.teraz zostało czekać aż wredota @ się pojawi i mam się zgłosić. 2-4 dc najlepiej drugiego 1.5 godz przed wizytą na pobranie krwi w celu oznaczenia hormonów. I wtedy zostanie rozpisane stymulacja. Tak więc dalej czekamy🥰
SUPER
Jesteś o krok do przodu.
Kiedy @ ma przyjść?

Ja też już po :) jajca piękne po 19-20mm , Endometrium super,aż Dr zachwalał choc generalnie nie zakodowalam jakiej grubowści ... 10 jaj :) punkcja w piątek o 8;20 ... dzis o 21 2zOvitrell ... uff

Zaproponiwali opcje rozwijania zarodków z.opcją Trime-lapase ... macie doświadczenie w tym temacie ?

Niby mają lepsze warunki rozwoju i są monitorowane 24h [emoji848]

Zapowiada się super ☺ ✊ ✊ ✊ teraz byle do piątku :)

Dziewczyny tylko nie wiem co. Progesteronem bo mam go 16,60 ng/ml????? A wizytę u lekarza dopiero 13.08 - USG- poproszę o wpisanie przy okazji 😊
Progesteron jest dobry,za kilka dni podrośnie i następnym razem zrób na czczo to zobaczysz że będzie ponad 20
Tez 13tego ?🙂Super🥳
Czyli wszystkie 3 liczymy na serduszka ❤✊
@bazylia128 Wszystie 3 świętujemy nie ma innej opcji !😘
Musi być dobrze !
@mary.m 🗓😘

Ostatnia edycja:
reklama

Pierwsze koty za płoty 😉 i niedługo do boju 😘

Do góry