reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześc dziewczyny!

HANUŚ super zdjęcie, widac z niego, że wycieczka udana. Bardzo się cieszę. :-):-D:-)

Madziu zbieraj siły - witaminki i dużo żelaza!!! :tak:

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! ;-)

Maju - Ty na zawsze w naszych sercach!!!
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

I ja tu zagladam caly czas choc ostatnio na BB malo pisze ale podczytuje.
Widac wycieczka udana i super,ze wszyscy tacy zadowoleni.
Madziu a ty o siebie tez zadbaj nie mozesz zapominac nigdy o sobie!
Dla MM gorace usciski
Dla Majuni
[*]
[*]
[*]

Witajcie....
Haniu dzięki za zdjęcie z weekendu :) Odrazu mi się na sercu lżej zrobiło...ufff :)))
Super że wyciągneliście Błońskich na weekend.....:) Może kiedyś uda nam się razem wyjechać :)
Jeśli chodzi o mnie to odpoczywam....:) mąż o mnie dba i powoli dojde do siebie...obiecuję!
Jeśli chodzi o pomoc małym poznańskim pacjentom to napewno jakoś możecie się przyłączyć...ale najpierw muszę zapytać moje szefowe z Fundacji jak to zrobić żeby było legalnie :)
Narazie mogę wam podać info do wpłaty 1% na nasze małe serduszka....

Pozdrawiam
Majeczko....myślami i serduszkiem jesteśmy przy Tobie :)
[*]
[*]
[*]
Buziaki dla waszystkich

Załączniki

• 1percentforum_resize_132.jpg
    1percentforum_resize_132.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 56
I ja wszystkich pozdrawiam kochani
ciesze sie że słoneczko zagościło na wątku Majeczki!!!!
pozdrawiam wszystkich i Monike i Marcina w szczególności!!
Madzia dbaj o siebie !!!!

Dobry wieczór........Ja dopiero teraz :zawstydzona/y: ale dziś wizyta u pediatry szczepienia itp.
Moniko Marcinie tulimy bardzo bardzo mocno :tak:
Madzia dbaj o siebie :tak:
Karola zdrówka dla Michasia
A w ogóle co te choróbska tak nas dopadają :angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
MM, życzę następnych równie lub jeszcze bardziej udanych wypadów!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry