reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Madzia.... Kobieto - sama wiesz jak zdrowie jest ważne!!! My tutaj - e-cioteczki mówimy - zadbaj o swoje zdrówko!!! ;)
Z całych sił życzymy Ci szybkiego powrotu do sił!!

Jak dobrze zobaczyć Wasze uśmiechnięte buźki ' no i fajnie, że się HAKER ujawnił;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Madziu zdrówka:tak:

Jak dobrze zobaczyć Wasze uśmiechnięte buźki ' no i fajnie, że się HAKER ujawnił;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Madziu zdrówka:tak:

Hihi - sama go ujawniłam... Nie miał wyjścia!!!

P.S. Powiem Wam tylko Dziewczyny że połowa z tgo zdjęcia to moja rodzina - Spiritt (Adam) to kuzyn, a Haker (Tomek) to szwagier. ;)

witam...
Haniu dzięki za info...jak miło widzieć Monikę uśmiechniętą,szkoda że Marcina nie widać...mam nadzieję że teraz uśmiech będzie gościł na ich twarzach codziennie...tego im życzę...i pogody ducha i spokoju...i tego wszystkiego czego Oni sami by sobie życzyli...

Madziu zdrówka dla Ciebie....

Majeczko(*)...pozostaniesz w naszych sercach na zawsze Aniołku

witam...
Haniu dzięki za info...jak miło widzieć Monikę uśmiechniętą,szkoda że Marcina nie widać...mam nadzieję że teraz uśmiech będzie gościł na ich twarzach codziennie...tego im życzę...i pogody ducha i spokoju...i tego wszystkiego czego Oni sami by sobie życzyli...

Madziu zdrówka dla Ciebie....

Majeczko(*)...pozostaniesz w naszych sercach na zawsze Aniołku

tez tak mysle:) bedzie dobrze...

Hanus super ze wycieczka sie wam udala,ciesze sie ze Monika i Marcin sie usmiechaja,zycze im z calego serca wiele radosci:tak:

Haker ....witamy:-D:-D:-D

Majeczko
[*]
........ mysle caly czas,nigdy nie zapomne!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry