reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no i dobrze
i słoneczko wyszło
i byle do przodu
i będzie dobrze
wspieramy i modlimy się MM
Majeczko (*) dziękujemy za słoneczko

reklama
Dzień dobry. Ja też pamiętam i modlę się za MM.
Haniu dziękujemy za info.
Moniko Marcinie pozdrawiam was serdecznie i jestem z wami.

Dziewczyny ponieważ dopiero dzisiaj przeczytałam Wasze pozdrowienia dla MM, dlatego posłałam Monice smsa z tą informacją.
Właśnie odpisała, że jej bardzo miło i przesyła dla Was pozdrowienia!!! :))

Witam Was Dziewczyny!!!
Tyle pozdrowień dla Moniki i Marcina, a ja po moim ostatnim poście już tutaj nie zaglądałam i nawet o tym nie wiedziałam. Ale mogę Wam powiedzieć, że Oni tutaj zaglądają. W sobotę jak byliśmy w Pradze, to Monika mi oznajmiła, że Karolcia na forum napisała, że nas nie ma... ;) Marcin miał laptopa, więc zerknął na forum i przeczytał. Więc wydedukowałam, że czytają nasze posty. Nie wiem ile, ale jednak. :)
Wyjazd się udał, wszyscy oderwaliśmy się od rzeczywistości. Nie poruszaliśmy smutnych tematów. Ja nie należę do tych, co się wypytują, a zresztą nawet nie wiem, czy Monika chciałaby ze mną o tym rozmawiać.
Powiem tylko tyle, że było fajnie i mam nadzieję, że choć w małym stopniu pomogliśmy Monice i Marcinowi oderwać się od wszystkiego.
I Dziewczyny, nie rozpamiętujcie smutnych wydarzeń. Musimy się uśmiechać i przesyłać mnóstwo radości i miłości w stronę Moniki i Marcina!!!
Jesteśmy z Wami Kochani!!!

P.S. Myślę, że za niedługo Monika wrzuci tu zdjęcie z wyjazdu. ;)
Witajcie Kochane!!! Cieszę się, że MM troszkę się oderwali od tych smutnych wydarzeń. Potrzebują odpoczynku i złapania oddechu. Pamiętam cały czas o nich i Majeczce oraz Oliwce.
Nie zaglądam tu codziennie, ale teraz mam na głowie tyle rzeczy... Dziadek nadal w szpitalu. Miał wyjść w piątek po ponad 2 tyg., ale jego stan się pogorszył i teraz jest krytyczny... Wszyscy chodzą u nas na rzęsach.
Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia!!!
Całuję Was wszystkie!!!

Haniu, dzięki za wiadomości!!!!

Ogromne pozdrowienia i uściski dla Moniki i Marcina!

Tu w Szczecinie też pięknie i słonecznie normalnie jak by wiosna zawitała a to dopiero luty się zaczną.
My już po spacerku Weronika poszła spać dotleniona może jak się obudzi to znów pójdziemy trzeba wykorzystać pogodę bo nie wiadomo w każdej chwili może zacznie padać deszcz i mrozy przyjdą.
Pozdrawiam wszystkich piszących tu i czytających a najbardziej śle buziaczki dla Moni i Marcina.:-);-)
127a8ce5e95c0dd8med.jpg

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl

u nas tez piekna pogoda a Michas ma znowu katar :-( a jutro szczepienie, dwa tygodnie temu byl chory.,..... mam nadzieje ze to nei zapowiedz kolejengo przeziebienia :-(

Zdrówka dla wszystkich naszych dzieciaczków...niech te choróbska idą od nich jak najdalej !!!

PS. Madziu jak Filipek???

reklama
przeczytałam wszystkie posty w tym wątku... Smutna historia :-( ale wiecie co? to piękne, że jest jeszcze tylu bezinteresownych ludzi, którzy potrafią a przede wszytsim chcą pomóc. Szkoda, że nie poznałam tej historii wcześniej na pewno dołaczyłabym do Was pomagających

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry